Nowy telefon
|
Autor |
Wiadomość |
MrF4k
Daaaawwccaa
Liczba postów: 5,136
Imię: Karol
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Nowy telefon
Nokie lumie 610 ktoś mi oferował z moją x10, troche poczytałem o tym telefonie i popytałem sie znajomego jakie użytkowanie tego telefonu, zły nie jest ale dla mnie ma dwa minusy dla którego bym go nie kupił, nie jest na androidzie a na windowsie i nie ma wejść na karte pamiecc a wbudowane chyba 8gb, Dla mnie to jest mało bo zapcham te 8gb a karte w razie czego idzie kupić wiekszą Tipo ma kilku moich znajomych dosyc dobry telefon za rozsądną cene, moich wymagań nie spełnia, bo jk na te czasy ma dosyć słaby aparat i kiepski dotyk(mówiło mi tak kilka os choć ja nie miałem z tym problemów). Z takowym samsungiem nie miałem styczności co do LG ma taki model znajomy i jest bardzo zadowolony. Ja osobiście z tych telefonów wybrał bym tipo lub LG ale to ostatecznie. Ja bym ci polecił kupić Xperie x10(tą dużą) czy też xperie neo V czy Arc s czasami , nie są to nowe telefony bo są jakiś czas na rynku ale słyszałem dobrą oponie na ich temat sam posiadam takze x10 i polecam i do 550 zł napewno idzie kupić x10 czy neo v nowego
Pisk opon słychać z dala ktoś na Charcie zapier**** !!!
Mam Rometa i dwa kaski więc wybiorę się na laski
(25-08-2011 00:10:48)soczek napisał(a): Rób na orginał. Tjunink to tylko młode oszołomy praktykują, a potem na stare lata i tak mądrzeją (wiem po sobie).
Działaj, pozdro !
|
|
08-02-2013 21:36:11 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Nowy telefon - MrF4k - 08-02-2013 21:36:11
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|