Zabawy na lekcjach
|
Autor |
Wiadomość |
kondzio310
Kondziu
Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
RE: Zabawy na lekcjach
W sumie ja mam taką dziką klase, W sumie najlepsza jest religia, bo mamy z księdzem, W sumie to z nim non stop dyskutujemy, jakieś pytania dotyczące lekcji, i my mówimy że tak nie jest no i sie kłócimy, a żę mu dym z uszu idzie, i czerwony jak cegła to jest drugi fakt, Do mnie jeszcze nic nie miał ksiądz, ale byłą akcja z prymuską średnia 5,6 dobra ale nie wynikam w to głebiej. Chciała wziąść kropkę, a on nie chciał wpisać, i sie kłóciłą z nim, on powiedział zamknij się ;F, a ona że to przekleństwo pokłócili sie troche i do ojca dzwonił , on to jakiś nawiedzony jest, kiedyś też kropke wszyscy chcieli wziasc, a on nie chciał wpisać, bo to zadanie obowiązkowe było, a my że po to są kropki i można zapomnieć pokłócił się, poszedł szukać dyrektorki ale nie znalazł i przyszedł na lekcje ze zmienionym zdaniem i odrazu kropki wpisywał, On to nam teraz dziękuje za drugą połowe lekcji jak jest cicha
A co do takich innych rzeczy, to na przerwie często braliśmy plecaki innych którzy akurat gdzieś poszli i wyciągaliśmy wszystko z plecaku i przewijaliśmy na lewą stronę całe plecaki, piórniki nawet ćwiczenia ale to sie nie udało i musiał później po jednej stronie układać ćwiczenia bo sie troche pomieszały
|
|
28-01-2013 23:51:36 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Zabawy na lekcjach - kondzio310 - 28-01-2013 23:51:36
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|