Ankieta: Co wg was lepsze ? Ankieta jest zamknięta. |
romet ogar 200 |
|
24 |
42.86% |
romet ogar 205 |
|
32 |
57.14% |
Ocena wątku:
- 2 głosów - 2 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
co lepsze ogar 200 czy 205?
|
Autor |
Wiadomość |
bykuu
Technik
Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: co lepsze ogar 200 czy 205?
nie, bo nie mówię o tym że Ci nie wierzę.
Tylko skoro mówisz że filmik będzie to może zanim się zadeklarujesz to najpierw się upewnij że jesteś w stanie faktycznie go nagrać i odpalić go ręką.
a zadowoli mnie to, jak w końcu skończy się ta cała bezsensowna dyskusja w tym wątku.
nie ma tu nic innego jak:
sprzeczki, kłótnie, wymądrzanie się, zbaczanie na inne tematy czyli po prostu praktycznie same bezsensowne posty, zamiast konkretnej odpowiedzi na pytanie autora. (które w sumie także jest
bezsensu, ponieważ jak napisałem w moim pierwszym poście w tym temacie: 'nie rozumiem tematów takiego typu jak ten, czy lepsze to czy może jednak to, bo i tak i tak nic z tego nie wynika, z tych całych Waszych komentarzy, tak jak wspomniałem - jeden uważa tak, drugi tak, a trzeci jeszcze inaczej od tego jednego i drugiego itd itd...' - cała wypowiedź jest na 8 stronie jak coś)
no w tym chyba akurat przyznacie mi rację, co?
PS. po pierwsze nie wymądrzam się że mój ogar 200 pięknie chodzi, a po drugie nie mam ogara 200, bo jak jak nie trudno się domyślić wszystko mam rozebrane na drobne części, które jak dobrze wiesz sprzedaję. ;]
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2013 19:58:27 przez bykuu.)
|
|
02-01-2013 19:55:27 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: co lepsze ogar 200 czy 205? - bykuu - 02-01-2013 19:55:27
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|