słuchajcie czytajcie bo jest sprawa
|
Autor |
Wiadomość |
dragon
Dragon
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/uczen.png)
Liczba postów: 246
Imię: Mirek
Pojazd: Romet Ogar 205
|
słuchajcie czytajcie bo jest sprawa
to co zaraz wkleję jest dla wszystkich nie sugerować się tym że jest to rozmowa między mną a userem z forum , chcę jak najlepiej dla was userów , a więc ;
chozi o to że - rozmawiałem z moim prawnikiem i mogę otworzyć na terenie gliwic punkt obsługi Motorowerów - odnowić swoją działalność ,- z dojazdem do klienta w promieniu do 100 km , oraz zaproponować voll serwis , dla forumowiczów zniżka , oraz stację diagnostyczną ( dla mnie koszty nie grają roli) to by wystartowało po nowym roku , oraz reklama forum i reklama forum na tv w pytanie na śniadanie dla których pracuje , to jest prestige - czty prestiż , moę to zrobiż ale nic za darmo - chcę na początek zatrudnić stasia 006 z gliwic jak by chciał oraz 5 osób z woj. śląskiegfo w zamian za reklamę na foum oraz moderatora działu usługi na forum jak byście taki utworzyli oraz reklamę w klbie mtorowym sąsiedzi co ty na to ? czy mam wygórowane wymagania?
i teraz panowie wypowiedzie się bo tak czy inaczej taka stacja powstanie z dniem około 15 stycznia w rej. Gliwice - Pyskowice
Na czas - Na miejsce - Na pewno - ogarem
512236031
|
|
23-12-2012 01:32:36 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
słuchajcie czytajcie bo jest sprawa - dragon - 23-12-2012 01:32:36
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|