Wybór szkoły - pomóżcie !
|
Autor |
Wiadomość |
Mati
Administrator
Liczba postów: 757
Imię: Mateusz
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Wybór szkoły - pomóżcie !
Każdy chwali szkołę, do której chodzi, może poza drobnymi wyjątkami takimi jak Tomek itp  Ja polecam Ci technikum na Powstańców. W szkole panuje bardzo miła atmosfera na każdym kroku, od szatniarek życzących miłego dnia i woźnego po nauczycieli i dyrektora, który na święta przyszedł w krawacie grającym jakąś kolędę w polifonii  A szczególnie wśród instruktorów jazdy xD Masz możliwość zrobienia prawa jazdy za jedyne 600 zł na kat. B, na A ciut więcej, ale nie pamiętam ile. Sam kończę tam pierwszą klasę technikum, prawdopodobnie ze średnią 4,0  W szkole nie ma żadnych zatargów czy chuligaństwa. Jak się takie zdarzy - tak jak to miało miejsce w mojej klasie, gdy dwóch kolegów rozpyliło gaz pieprzowy i dyrekcja ewakuowała pół szkoły na plac manewrowy i wietrzyli budynek (ale była zwała xd) - to na następny dzień byli skreśleni z listy uczniów  Jak to w technikum uczyć się trochę trzeba, ale tego nie ma jakoś bardzo dużo  Bez obaw też możesz jeździć tam Rometem. Jest w miarę blisko, a na terenie szkoły wyznaczony jest dla uczniów parking właśnie dla rowerów, motorowerów i motocykli. Tam Ci on nie zginie, ani nikt nic nie zniszczy. Ewentualnie włożą Ci papierek pod fajkę, ale na Romecie i tak nie robi to wrażenia i zauważyłem to jak świece wykręcałem po paru tygodniach
|
|
21-05-2011 11:55:39 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Wybór szkoły - pomóżcie ! - Mati - 21-05-2011 11:55:39
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|