Romet chart 210 by motoryniarz123
|
Autor |
Wiadomość |
motoryniarz123
Chartkolot !
Liczba postów: 538
Imię: Adam
Pojazd: Romet Chart
|
Romet chart 210 by motoryniarz123
Witam chciałbym się pochwalić nie dawno zdobytą prze ze mnie machinę, jaką jest mój charcik
12.11.12r Charta kupiłem za cene 300 zł (chciał 500 ale nie umiał podłączyć modułu który jest nie zbędny do odpalenia silnika ) Po kupnie martwiła mnie pewna myśl czy silnik odpali, czy nie jest popsuty ale na szczęście po dwóch dniach udało mi się odpalić ten sprzęt Lecz koleją rzeczą do zmartwienia był stan techniczny charta brak hamulców i na dodatek elektryka doszczętnie pocięta, Prace nad elektryką zajeły mi ok 30 godzin, elektryka była robiona od nowa na spokojnie i starannie.
29.11.12- Nadszedł dzień w którym musiałem zrobić przegląd techniczny niezbędny do dalszego przerejestrowania pojazdu, bardzo się bałem że coś pójdzie nie tak ponieważ miałem złe przeczucia no ale na szczęście wszystko przebiegło pomyślnie
Jestem bardzo zadowolony z zakupu charta jest to naprawde fajny sprzęt może i nie imponuje osiągami ale ma to coś w sobie
Obecnie jest zamontowany kufer i naklejki które sam wycinałem nie stety nie mam zdj aktualnych charta ale mam zdj z strony internetowej na której był wystawiony
http://imageshack.us/photo/my-images/594...metch.jpg/
Plany: Nowy lakier i generalka silnika
Wkrótce dodam świeżę fotki
.
Romet Chart -"Kiedyś bił rekordy , teraz podbija serca"
|
|
29-11-2012 21:53:24 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Romet chart 210 by motoryniarz123 - motoryniarz123 - 29-11-2012 21:53:24