Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Mińsk 125 typ 400
|
Autor |
Wiadomość |
Irek
-----

Liczba postów: 1,410
Imię: .
Pojazd: Inny
|
RE: Mińsk 125 typ 400
(28-11-2012 19:57:14)Romet MR 2375 napisał(a): wiesz nie "fachowcy" z rometa tylko ZMD to składało jak by co a oni wysyłali silniki do rometu wiec romet nie miał chyba nic do gadanie (z resztą nie wiem)
a propo to ten motor jest o wiele gorszy od wsk 125 i jest brzydszy od wski
Na oczy dzieciaku go nie widziałeś a na pewno nie jechałeś. WSK to skończone gówno przy tym. Jak dla ciebie motor o mocy 7,3km , 3-biegowej skrzyni, prymitywnym zapłonie i pozbawiony wyposażenia jest gorszy od motoru który ma prawie 11km, 4 biegi, v-max o prawie 20km/h większy, elektroniczny zapłon i normalne wyposażenie elektryczne a przy tym jest równie oszczędny i tańszy w zakupie od WSK to gratuluje. Widać że na poziomie komarzyny stanąłeś. Dla takich jak Ty Minsk zawsze był zły bo nie umieli go zrobić a WSK prawie każdy kretyn potrafi naprawić, tak jak i komara , Minsk to nie WSK / Komar gdzie całą wiązke instalacji wypniesz a silniki i tak będzie chodził . Spytaj każdego kto ma o tym pojęcie i jeździł i WSK i Minskiem to powie Ci że Minsk pod każdym względem lepszy. Ja miałem 2 Minski i 5 WSK to wiem o czym mówie, i jedyny motor który może jeszcze kupie to będzie Minsk
(28-11-2012 20:08:12)Tasiemiec napisał(a): Pierwszy raz słyszę żeby silniki Mińska składali w Nowej Dębie O.O?
Całe szczęście silników nie składali w Nowej Dębie tylko w Mińsku na Białorusi, dzięki temu że nikt tutaj nad nimi tandety nie odprawiał silniki były trwałe i mocne. W romecie tylko popsuli instalacje poprzez błędne zainstalowanie akumulatora, stąd brały sie ciągłe problemy z modułem podczas gdy białoruskie nie miały tego kłopotu . Motory do Polski przychodziły w stanie do poskładania ale podzespoły typu silnik, zawieszenia, koła były gotowe
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-11-2012 19:36:45 przez Irek.)
|
|
29-11-2012 19:26:33 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Mińsk 125 typ 400 - Irek - 29-11-2012 19:26:33
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|