(28-11-2012 19:34:18)dragon napisał(a): to podłączasz do każdego jednego tv- kompa czy nawet dvd laptopa itp
Ale czy ty czaisz że ten telewizor NIE MA wejścia EURO?
dobra wytłumacze obrazkowo - poco ci wejscie euro i inne wystarczy że masz wejscie antenowe to na czerwono zaznaczone na obrazku to we/wy antenowe - do jednego wkładasz antene do drugiego podpinasz TV łopatologicznie - tam gdzie pisze (antena in ) podłanczasz antene tam gdzie pisze loop out - podpinasz tv - kumasz ? i nic wiecej !
z tego co wiem jest to naj bardziej uniwersalny dekoder DVB-T i dobrze pracuje
(28-11-2012 19:46:30)Irek napisał(a): Z podstawówki nie wyszłem a jestem przed maturą dla Twojej wiadomości i nie jestem neo-dzieckiem więc pierdółki typu komp mnie nie bawią
Czy sie cofam ? Nie, po prostu uważam że można żyć oszczędniej i zdrowiej. Czipsów i słodyczy też nie jem
Zresztą nie wiem po co trace czas przed kompem, szkoda prądu
I niechce nikogo wkurzyć tylko zaprezentowałem odkrywaczą opcje z którą ludzie niechcą sie pogodzić bo wiedzą że mam racje a sami inaczej zrobili
Jakoś 10 lat temu kiedy większość z nas już żyła komp czy komórka nie była oczywistością i ludzie jakoś żyli normalnie i przy tym oszczędniej
nie jestem zwolennikiem aż takiej oszczędności - ja żyłem już długo przed pierwszym commodore C64 czy Atari w polsce , czy było lepiej - i może owszem ale ludzie nie mieli takiego dostępu do szybkiej informacji , owszem może i sie bardziej wzajemnie szanowali , ale teraz to już przeszłość , takie żeczy teraz to tylko chyba charry kriszna itp , , co do oszczędności jak sam twierdzisz żeby żyć jeszcze oszczędniej proponuje Ci jeszcze wymontować licznik tauron wattenfall enea czy co tam posiadasz , oficjalnie nic do ciebie nie mam ale ludzie nie dajmy sie oszaleć , bedziesz w moim wieku - zrozumiesz
Na czas - Na miejsce - Na pewno - ogarem
512236031
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-11-2012 20:02:10 przez dragon.)
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.