"Odbiór cyfrowy"
|
Autor |
Wiadomość |
Latos
Sezon trwa cały rok
Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
RE: "Odbiór cyfrowy"
Ja żem se kupił tv za 2,5k panasonica 3 lata temu z tunerem i dzisiaj se go oglądam. Na tv z dupą jest Nka i abonament ok. 10 zeta na miesiąć płacone z góry na rok. I jakoś to idzie. No ale niektórzy nie mają jakichś tam plazm, lcdków i innych ledów czy choinka wie co. No więc chyba najtańszy dekoder jest jedynym wyjściem jak na razie. Bo co innego można zrobić? Ale mnie to nie dotyczy, bo ja do życia używam komputera i xboxa, więc tv nie jest mi aż tak strasznie potrzebne. Ale na przykład moja babcia lubi se pooglądać tv, bo nie ma nic innego do roboty bo alternatywa to modlitwy, spacerki (krótkie bo nogi już nie tak sprawne jak kiedyś) albo do sąsiadki. A jej telewizor nie ma nawet wejścia euro, więc też musi kupić se nowy telewizor i już pewnie z dekoderem. Może już sobie zbiera, może nie. Ewentualnie skombinuje się jej jakiś telewizor z dupą z wejściem euro i se kupi tylko dekoder i będzie oglądać. A założe się, że na targu u rumunów da się wyrwać taniej jakiś dekoder np. takiego hyundaya albo jeszcze co innego.
Zajrzyj do mojego zippa
Mój BikePics
|
|
28-11-2012 19:18:35 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: "Odbiór cyfrowy" - Latos - 28-11-2012 19:18:35
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|