Ocena wątku:
- 4 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice)
|
Autor |
Wiadomość |
Feiro
Typ Homemade

Liczba postów: 516
Imię: Martin
Pojazd: Romet Pony
|
RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice)
Hmmm... Dragon co od twoich propozycji, nie są złe, ale:
Będzie to pierwszy zlot tego typu, wiadomo z organizacją go może być różnie, dlatego na aż tak dużą skalę bym tego nie robił( Bynajmniej tego pierwszego zlotu, co do następnych można pomyśleć). Pierwsze spotkanie raczej rozniesiemy pocztą pantoflową, przez forum, zawiadamiając kumpli itp. Jest wiele radiostacji na śląsku które mogłyby roznieść to wydarzenie, w tym lubiane przeze mnie Radio FEST
Na tym pierwszym zlocie raczej spodziewam się kilkunastu osób-i to jeszcze można ogarnąć, ale gdyby pojawiło się 100 romeciarzy - nie można by było wszystkiego ogarnąć i ze zlotu byłaby kaszana. Druga sprawa to wielkość parkingu.
Tak że jak dla mnie pierwszy zlot:badanie rynku, czyli zainteresowanie zlotem. Drugi-poważne przygotowania i sprostanie oczekiwaniom.
Ja bym to tak widział.
Dodatkowo w Kaletach mieści się sklep z częściami do motorowerów Romet/Jawa(raczej drobne(części silnika) typu tarcze sprzęgła, platyny, kondensatory, choć są też cylki, tłoki, tłumiki, głowice, kolanka itp.) tak że gdyby ktoś coś chciał to można skoczyć i się w coś bezproblemowo zaopatrzyć.
Ref:.
To jest moje miasto. (haha)
Podaj swoje hasło. (haha)
Rozsuńcie się samochody. (haha)
Oddajcie cześć OGAROWI. (haha)
Nastała nowa dynastia. (haha)
Zrodziła się nowa kasta (haha)
ROMET OGAR i basta ! (haha)
Nowy król tego miasta!
|
|
09-11-2012 18:53:42 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - Feiro - 09-11-2012 18:53:42
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|