Chart z poczatku produkcji , fabryczny
|
Autor |
Wiadomość |
milenium5
Nowy
Liczba postów: 67
Imię: Kacper
Pojazd:
|
RE: Chart z poczatku produkcji , fabryczny
panie wielki burdel; charcik jest z 88 czyli pierwszy rok produkcji, wlasciciel pracowal w romecie, caly numer ramy wynosi 88000444 czyli rok produkcji plus reszta- 000444. nie widze powodow zeby twierdzic iz ten chart nie ejst 444 sztuka jaka wyszla do tego kolor a jak wiemy poczatek produkcji to seria prubna mozna powiedziec czyli kolorek moze byc oryginal (nie byl wypalany , nie byl piaskowany i w zadnym zakamarku przy zgrzewach baku. w zbiorniku, przy zamku schowka niema sladu bialej farby a zameczek jest oryginalnie nitowany i nie ejst upaciany w farbie ) koru farby nie znam , daje magikowi i mi kreci pod kolor tego elementu , ewentualnie moge zamowic komus i wyslac farbe . jutro sie zabiore za niego jak mnie nie odciagnie mie gazela. z mila checia bym sobie go zostawil ale w gromadzie wsk wfm i shl niepasuje choc od zawsze podobaly mi sie charty i zawsze chcialem takiego miec ale sie juz nie mieszcze. w przyszlym tygodniu beda dane elementy do ocynku chromu i niewykluczone ze lakier poprawie .
moglem go wystawic na czesci tak jak kilka poprezdnich chartow, poszedl by w cagu tygodia caly no ale coz ... sentyment, szkoda utylizowac go...
jakbym odswierzyl lakier i zrobil goo na fabryke 120% 1500 dostane , jak myslicie?
|
|
08-11-2012 00:11:41 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Chart z poczatku produkcji , fabryczny - milenium5 - 08-11-2012 00:11:41
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|