Zabawy na lekcjach
|
Autor |
Wiadomość |
Artur
Zachmurzony
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/zawodowiec.png)
Liczba postów: 2,356
Imię: Artur
Pojazd: Inny
|
RE: Zabawy na lekcjach
No to nudno u mnie!
Jedynie w podstawówce rzucaliśmy mlekiem (tak, rozdawali darmowe mleko - tyle, że raz było pitne i pyszniutkie, a raz chciało się rzygać na samą myśl o nim) w drzwi do kucharek, co w piwnicy siedziały ![Wink Wink](images/smilies/wink.gif) Ale to na przerwach... na lekcjach to co najwyżej ktoś tam ławkę rozwalił, ktoś się poawanturował a ktoś wyrzucił gąbkę przez okno...
W gimnazjum jeszcze nudniej - co najwyżej ktoś się z nauczycielem wykłócał (głownie ja ![;D ;D](images/smilies/biggrin.gif) ), ktoś zegar rozwalił, ktoś wpisał komuś uwagę w zeszyt (z tego raz nawet awantura wyszła, prawie że z dyrektorem ![Wink Wink](images/smilies/wink.gif) ).
W liceum jeszcze mniej ciekawostek, ale się klasa dopiero "rozkręca" - a ja pechowy, już się z jednym nauczycielem pożarłem, że aż do rodziców dzwonił ![;D ;D](images/smilies/biggrin.gif)
A nuda na lekcjach... a to się porozmawia z sąsiadem/sąsiadką, a to porysuje w zeszycie... jak to w każdej szkole
A plecakiem to w gimnazjum nikt się nie rozstawał, ale na przerwach - bo akcje zorganizowane były - jeden kogoś wyciągał na drugi koniec szkoły "bo wychowawca prosi", a drugi okradał i chował torbę
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-09-2012 00:07:18 przez Artur.)
|
|
30-09-2012 00:05:35 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Zabawy na lekcjach - Artur - 30-09-2012 00:05:35
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|