Nie rozginałem
![Wink Wink](images/smilies/wink.gif)
Troszkę alu uciełem w karterze bo mocowanie jest długie
nie wiem jak Ci to wytłumaczyć i wystarczy trochę skrócić to
i nic nie trzeba rozginać, górne mocowanie pasuje ale nad dolnym trzeba troszkę pokombinować
Ja dałem za silnik 430 zł dokładnie, dla to była super okazja
był w nawet ładnym stanie kopa to on ma
![;D ;D](images/smilies/biggrin.gif)
heh Pali od pierwszego kopa to dużo powiedziane, nawet od ząbka
Opłacało mi się ? Dlaczego? Bo dostałem cały kompletny silnik na chodzie i sprawny niby w 100%, był gaźnik, wszystkie linki dostałem, kolanko wydechowe, nakrętkę na kolanko, cewkę butelkową z kablem WN, mocowanie cewki na ramę
Warto było i nie żałuje, długo szukałem takiej okazji, ale jednak nic nie obejdzie się bez małych problemów, sprawny no niby był, ale jak był rozgrzany to tracił moc ;/ i to bardzo, grzał się strasznie, więc ustawiłem zapłon, ale to jeszcze nie to ale lepiej było, kupiłem tłok hartowany i docierałem 500 km
i malinka
nie puchnie, cały czas jest ta moc
Potem kupiłem kosz s70 bo poprostu stary był tyle zużyty że swoje przejeździł i należało by go wymienić, wał ładny, luzu nie ma praktycznie, i wymieniłem jeszcze w nim gaźnik na oryginalny niemiecki nowy gaźnik na gwarancji, bo stary czasami miał zle humory ;/ i leciało bez sensu przelewem, a właściwie pluło, ale po wymianie na nowy oryg. i regulacji jest ok. Mam licznik od ogara 205 do 60 km/h niestety zamykam go na 3 biegu już
przydało by się przynajmniej do 100 km/h jak w simsonie. No a teraz nic w nim nie grzebie
Jeździ swietnie i bezawaryjnie cały czas, licznik praktycznie był nowy bo miał 80 km przejechane
i nigdy nie rozbierany, wyglada jak nowy
bo ze starych zapasów, i obecnie jest na liczniku przejechane 560 km bezawaryjnie dokładnie dziś wibiło mi
Licznik dobrze mierzy bo sprawdzałem GPS'em, slimak na przednim kole bo przy silniku by mi mogło oszukiwać bo simson ma inne koła niż w romecie. Spalanie Cię interesuję?? Przy nawet pełnej manetce w 2 osoby w trasie na 100km/h nie przekroczy 3L, gwarantuję Ci to, no przynajmniej na mojej 50 ccm
A przy spokojnej jeździe, samemu, zależy od stylu jazdy 2,1 - 2,5 max. L
Cenię sobię tą bezawaryjność, 4 biegi i ładną moc
Wsk kumpla norlmalnie biorę, ale tak to ogolnie go oszczędzam i szanuje, dziś zrobiłem zadupek jutro wstawię i dam fotkę
Coś jeszcze ?
jakbyś chciał więcej pomocy albo coś to moje gg: 10004190 pozdro.