| 

Ocena wątku: 

0 głosów - 0 średnio12345 

| 
					Silnik do katu do rometa
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| rafall2525   Lakiernik i Blacharz samochodowy ;D

Liczba postów: 92
 Imię: Rafał
 Pojazd: Romet Ogar 205

| 
			| RE: Silnik do katu do rometa 

Ja mam ogara 205    z silnikiem od simsona 4 biegowy, seryjna 50-tka    Ale nie do katu tylko lepiej mi się jeździ, więcej biegów, spokojnie mogę sobie jechać a nie piłować a osiągi i tak są o wiele większe. Dzisiaj robiłem zadupek lepszy... A jutro dokańczam    a na końcu ogólne malowanie i git    
v-max: po normalnej prostej szosie 75 km/h    wystarczające. (aha i prędkość realna mówię a nie wyssana z palca) 
Troszkę przeróbek było ale z wszystkim się ładnie uporałem    pozdro.

Polecam silnik simsona, ponieważ sam go mam    PRAKTYCZNIE BEZAWARYJNY, jest mocniejszy  i to sporo w porównaniu do 023 2 biegówki, zawsze brakował mi ten chociaż jeden bieg    a teraz mam 2 więcej, osiągi piękne, chińczyki oczywiście w tyle    jak i często te inne lepsze skuty też    Wierzyć nie musisz, ale taka prawda. Przyśpieszenie w tej ramie bosskie <3 Ja mam w swoim lampę od simka, zadupek inny robię, amorki mam od CZ 175, ładny komfort, błotnik inaczej i skrócony    itd. Owiewkę sam zrobiłem z blachy i pomalowałem na czarno, lekko tył podniesiony itd. Zresztą co tu dużo mówić, muszę raz założyć temat o nim   

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-08-2012 22:33:30 przez rafall2525.)
 |  |  
	| 27-08-2012 22:25:43 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| LukaszzT1   Komarzysta :F

Liczba postów: 2,082
 Imię: Łukasz
 Pojazd: Inny

| 
			| RE: Silnik do katu do rometa 

(27-08-2012 22:25:43)rafall2525 napisał(a):  Ja mam ogara 205  z silnikiem od simsona 4 biegowy, seryjna 50-tka  Ale nie do katu tylko lepiej mi się jeździ, więcej biegów, spokojnie mogę sobie jechać a nie piłować a osiągi i tak są o wiele większe. Dzisiaj robiłem zadupek lepszy... A jutro dokańczam  a na końcu ogólne malowanie i git  
 v-max: po normalnej prostej szosie 75 km/h
  wystarczające. (aha i prędkość realna mówię a nie wyssana z palca) Troszkę przeróbek było ale z wszystkim się ładnie uporałem
  pozdro. 

Polecam silnik simsona, ponieważ sam go mam
  PRAKTYCZNIE BEZAWARYJNY, jest mocniejszy  i to sporo w porównaniu do 023 2 biegówki, zawsze brakował mi ten chociaż jeden bieg  a teraz mam 2 więcej, osiągi piękne, chińczyki oczywiście w tyle  jak i często te inne lepsze skuty też  Wierzyć nie musisz, ale taka prawda. Przyśpieszenie w tej ramie bosskie <3 Ja mam w swoim lampę od simka, zadupek inny robię, amorki mam od CZ 175, ładny komfort, błotnik inaczej i skrócony  itd. Owiewkę sam zrobiłem z blachy i pomalowałem na czarno, lekko tył podniesiony itd. Zresztą co tu dużo mówić, muszę raz założyć temat o nim  
no przyspieszeni jest dobre ale osiagni sa troszku wieksze niz simsona bo simsonem po prostej 60km/h wyciagniesz we 2 bez problemu,
			 Romet 50-T1 1980r(Sprzedany)
 Romet 50-T1 1981r (Sprzedany)
 Romet ogar 200 1988r(Sprzedany)
 Cezet 175 487.0 1988r(Sprzedana)
 Simson Sr50 1987r
 Polonez Caro Plus 1.6 Gli 1997r
 |  |  
	| 27-08-2012 22:58:08 |  |  

|  

| emil200   Każdy ziom zbiera złom :D

Liczba postów: 173
 Imię: Emil
 Pojazd: Romet Ogar 200

|  |  
	| 29-08-2012 16:15:28 |  |  

|  

| emil200   Każdy ziom zbiera złom :D

Liczba postów: 173
 Imię: Emil
 Pojazd: Romet Ogar 200

|  |  
	| 29-08-2012 16:43:01 |  |  

|  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|