Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Ogarem przez całą polske
|
Autor |
Wiadomość |
MichalSR50
Mechanik

Liczba postów: 1,541
Imię: Michał
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Ogarem przez całą polske
Rodzice Ci RACZEJ pozwolą? A pytałeś ich chociaż? Jak tak uważasz bez pytania ich o zgodę, to licz, ze na bank Cię nie puszczą 
Ogarem 205 z polskim silnikiem to coś więcej niż strach, nikt nie robił takich tras takim motorowerem, jeździli Jawkami i Simsonami no i Ogarami 200, ale nigdy nie Rometem z silnikiem Dezametu. Możesz liczyć się z tym, że on może Ci w połowie drogi zatrzeć się, coś moze się skopsać w skrzyni, moze się coś stać, że trzeba bedzie rozpoławiać silnik. I pytanie, gdzie to zrobisz? 
Ja bym był rozsądny i jednak nim nie jechał, chyba że liczysz na wielką przygodę i masz mocne nerwy
|
|
04-07-2012 22:00:10 |
|
|
MichalSR50
Mechanik

Liczba postów: 1,541
Imię: Michał
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Ogarem przez całą polske
Ale jazda do pracy różni się trochę od jazdy w trasie, bo tu silnik non stop pracuje, tylko ma chwilowe postoje. A wszyscy wiemy, jakie są nasze silniki, zwali się dosłownie pierdoła i już nie chodzi jak powinien. To też zależy od Twojego zaufania do Rometa, ja np. do swojego Ogara mam, bo jeździ bezawaryjnie od 2 miesięcy, ale nigdy nie wiadomo, kiedy jednak coś sie stanie i mogę jeździć sobie po polach, ale w taką długą trasę to bym miał stracha 
Niewątpliwie, gdybyś przejechał tą trasę, byś był chartkorem, bo jeszcze chyba nikt takiej wycieczki na Romecie nie robił. ale nie rozczaruj się, jak Ci stanie w trasie
|
|
04-07-2012 22:16:43 |
|
|
Winiar 93
wueskoczwórkoogarorometowiec

Liczba postów: 961
Imię: Mateusz
Pojazd: Romet 50-T-1
|
|