Wracając do starych postów z tymi dowodami - z ciekawości przejrzałem - sprzedajacy ma prawie 600 sztuk dowodów do różnych pojazdów. W większości lub wszystkie są to unieważnione dowody z jednego wydziału komunikacji. Część ma pieczątki z innych wydziałów - wygląda to tak jakby po zarejestrowaniu gdzieś w kraju dowód był odsyłany do tego który go wydał. Sprzedaje to lombard więc ktoś pewnie je tam oddał . Mnie bardzo ciekawi jak ktoś wszedł w posiadanie takiej liczby dowodów rejestracyjnych, bo sprawa jest mocno podejrzana... Mam pewną teorie ale ja nie policja. Swoją drogą zastanawiam się po co komu unieważniony dowód bez ramy ani umów . I życzę szczęścia przy próbie rejestracji
Ps. Na innym koncie wysypało się ponad 200 dowodów i potwierdzeń zgłoszenia z tego samego powiatu naprawdę, przestrzegam osoby z forum bo jeszcze ktoś kto to kupi może mieć problemy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-08-2022 22:46:27 przez romek.)
Nom i ta plomba, trytka na ramie, opona tylnia, lipne śruby schowków, linka gazu... W diabła nieścisłości, a opis specjalnie tak napisany że dwuznacznie można odczytać.
I tak znajdzie jelenia i to takiego który będzie zapraszał potem znajomych do garażu i pokazywał jakiego to rarytasa kupił. On był gdzieś na jakimś bazarze wystawiany rzuciło mi się w oczy gdzieś w internecie. W ogóle to jak dla mnie mocno wątpliwy jest fakt chromowanych błotników (przynajmniej tylnego) w ogarze.
Sporo materiałów reklamowych rowerów i motorowerów Rometu. Niestety ceny straszliwe, ale wartość merytoryczna, pomocna w weryfikacji naszych sprzętów, na pewno zacna.
Przykładowo kolorowy katalog Predom Romet za 400zł https://www.olx.pl/d/oferta/katalog-rowe...er_profile
Tutaj wszystkie oferty sprzedającego https://www.olx.pl/d/oferty/uzytkownik/pCUf/
Załączam przykładowe zdjęcia z ogłoszenia
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.