przywitanie
|
Autor |
Wiadomość |
Robwlo
Nowy
Liczba postów: 7
Imię: Robert
Pojazd: Inny
|
|
26-09-2021 18:20:26 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Robwlo za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Robwlo za ten post.
Dawdzio (09-30-2021), Wojtasik (09-30-2021)
|
Robwlo
Nowy
|
RE: przywitanie
(27-09-2021 14:17:29)Debesta napisał(a): A piwo to nie olkohol, piwo to do obiadu można wypić.
Do obiadu podają tez wino a w greckiej restauracji podają uzo, to tez nie alkohol hm hm hm ?
Nie żebym sie czepiał ale w Polsce jest ciężko wytłumaczyć ze nie pije alkoholu, już to przerabiałem kilkadziesiąt razy.
Ale to nie ten temat.
Pozdrawiam
|
|
28-09-2021 11:45:12 |
|
|
Robwlo
Nowy
|
RE: przywitanie
(30-09-2021 09:39:10)Dawdzio napisał(a): Przecież to jest GENIALNE!!!
Załóż jakiś osobny temat i wrzuć dokładne zdjęcia tego wynalazku.
Nie mam teraz jak więcej zdjęć zrobić, rower stoi w Polsce w spiżarni.
Jak będę w Polsce to mam zamiar kupic parę rzeczy i go doprowadzić do dobrego stanu, tak żebym mógł nim na jakieś większe zloty na dachu mojego golfa jechać.
Nie wiem jak go zrobić, miałem zamiar kupic nowe kola i błotniki tak zeby były wszystkie takie same, nowa rurkę do kierownicy razem z kierownica i rurke pod siedzenie. Pomalować wózek pod kolor a rower zostawić w oryginalnym lakierze z Patyna, no i wszystkie wianki i łożyska tez nowe.
Potrzebowałbym jakis dobry punkt gdzie można kupic części, ale zeby wyglądały jak oryginalne albo zeby pasowały do epoki. Jak znacie jakieś adresy to możecie sie zemną podzielić.
Pozdrawiam
|
|
05-10-2021 15:16:25 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości
|
|