Motobazar Lodz jutro pojutro kto jedzie
|
Autor |
Wiadomość |
Debesta
Człowiek Sztos
Liczba postów: 1,477
Imię: Lechu
Pojazd: Romet 2375
|
Motobazar Lodz jutro pojutro kto jedzie
Szanowne Panowie i Panie, ogole Panstwo jak to sie mowi, kto jest z Lubelskiego, lub Mazowieckiego i mieszka na trasie Lublin-Warszawa i jedzie q sobote, lub niedziele na stragan do Lodzi? Ja nie moge jechac, chodzi mi o to zeby ktos zabral dla mnie pare gratow (juz wszystko ugadane, bez lazenia i szukania), ktos, do kogo mialbym max 80 km (Deblin), oczywiscie za fatyge cos sie nalezy.
"Ludzie, nie wierzcie w to że Ja jestem. Może i jestem, nie powiem że nie"
|
|
25-06-2021 19:58:47 |
|
|
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
23-01-2023 19:07:26 |
|
|
siwy1958
Uczeń
Liczba postów: 124
Imię: Marek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Motobazar Lodz jutro pojutro kto jedzie
Witam !
Rometem , no nie , za daleko (ok 450 km) w ciagu jednego dnia. Za zimno , ostatnio lezalem w lozku 3 dni , bo pojechalem Rometem ogar 200 na bazar we Wroclawiu drugi koniec miasta ( ok 30 km) ok 10 listopada 2023. A jak cos wiekszego lub ciezkiego bym kupil , to jak sie zapakuje !?.
Czekam do ok. polowy kwietnia i wyprowadze, juz nie MOGE SIE DOCZEKAC.
Motorynke 301 kupilem wlasciwie kompletna, ktos nawet zaiwestowal, nowe linki, kolanko, tlumik, oslone, tylna lampe i mocowanie, przednie szklo, nowe opony itp. Ale mial brak kultury technicznej i polegl...
Silnik jest caly, ale przeciez nie bede probowal odpalac jak chce zeby to jezdzilo dalej niz do BRAMKI !! Wiec mucze wymienic korbowod z lozyskiem zamiast tulejki z brazu, zimmeringi , lozyska, Magneto jest jakos pospawane, cewki szlifowane,przetarty karter od lancucha, brak naklejek, przedni blotnik jest z tworzywa- trzeba wymienic na metalowy , mocowanie zbiornika.
I.T.P. Ogolnie wyglada poprawnie, ale jest troche do zrobienia.
Do zobaczyska
Marek.
|
|
26-01-2023 17:31:51 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|