Powituję się
|
Autor |
Wiadomość |
danielrazny
Nowy
Liczba postów: 45
Imię: Daniel
Pojazd: Romet Pony
|
RE: Powituję się
(19-04-2021 14:44:30)Debesta napisał(a): No coz. Wiadomo ze motorynke za 1000zl dzis kupilby kazdy, za 5000 ja bym kupil motorynke calkowicie fabrycznie nowa. Najbardziej to handlarze ucierpia, jak sie okaze ze zostala im reka w nocniku, czyli jakies 4/5 sprzedajacych takie rzeczy na internetach
Ale bardzo dobrze, moze wiekszosc zmieni profesje i znow bedzie mozna kupowac jakies czesci, czy motocykle we w miare normalnych cenach. Oby.
Wiem ze na Minski nieslugo sie zrobi moda i tez ceny beda az az, ale Ja sie wyzbylem wszystkiego co zwiazane z Minskiem. Mozesz zerknac jakie ceny sa teraz za te radzieckie komary. Jeszcze dwa miesiace temu 500-800zl byly cale gruzy, a teraz co najmniej 400 sam silnik wystawiaja
kiedyś miałem sąsiada, latał Mińskiem, dbał i czyścił, później kupił auto, Mińsk poszedł do miejscowych crosiarzy i tak zakończył żywot. Pewnie historia jakich wiele. Strasznie dużo teraz sprzętów bez dokumentów jak patrze po ogłoszeniach.
|
|
19-04-2021 16:18:04 |
|
|
Debesta
Człowiek Sztos
Liczba postów: 1,478
Imię: Lechu
Pojazd: Romet 2375
|
RE: Powituję się
Niestety silnik zatarty, ale wszystko w srodku wyglada ladnie, jest co regenerować. Zbiornik troszki obity, bo ogranicznik skrętu wycielo gościowi przy wywrocie, no i okropne malowanie. Ale cala kompletna. Motocykl do remontu, ale z bardzo dużym potencjalem. No na upartego można sam silnik zrobic i jeździć, ale ja troszkę ja odszykuje, ma byc kot!
Tylko drażni mnie wyglada tego plastikowego tylnego blotnika :/ Jest w okolicy druga 251 z metalowym, no to pięknie wyglada, a tu jakos tak kanciasto, no ale tak ma byc, moze zmienie, zobaczę.
"Ludzie, nie wierzcie w to że Ja jestem. Może i jestem, nie powiem że nie"
|
|
20-04-2021 16:48:34 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|