Iskrownik ogar200
|
Autor |
Wiadomość |
Iskrotech
Banned
Liczba postów: 41
Imię: Adam
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Iskrownik ogar200
Witam. Chce pokazać mu przerobiony i skromnie jeszcze nie do końca a więc tak kondensator dałem do schowka i dałem od niego oddzielny przewód (niebieski) żeby nie ciąć przewodu od przeryqacz a dodatkowo nałożyłem na nie koszulki termokurczliwe brązowy to przewód od przerywacza a ten zielono żółty to masa taka dodatkowa myślę że bo ok a i jeszcze jedno pytanie czy można dać dwa kondensatory bo mam dwa i dlatego się pytam. Serdecznie pozdrawiam:D
Notatka od Dawdzio, 19-01-2019 03:33:54
Ortografia, interpunkcja (a właściwie jej brak), "olewatorski" styl pisania, post nieczytelny stylistycznie, zły dział, zła nazwa tematu, a on sam o niczym.
W związku z powyższym temat przenoszę do bardziej odpowiedniego działu. Co prawda najodpowiedniejszy byłby kosz, ale niech będzie i tu. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zutylizować go w przyszłości.
|
|
|
18-01-2019 17:51:55 |
|
|
Iskrotech
Banned
Liczba postów: 41
Imię: Adam
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Iskrownik ogar200
Chcę mieć pewność co do tego simmeringa żeby trzymał dobrze? bo bedę składał silnik na nowo wiecie nowy wał i wgl i nie bedę drugi raz rozbierał silnika
Notatka od Dawdzio, 19-01-2019 22:55:14
Udzielono ci już odpowiedzi na pytanie. Skoro nikt wiecej nie pisze, to znaczy, że nie wie lub nie ma teraz czasu. Poczekaj z łaski swojej.
|
|
|
19-01-2019 19:46:16 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|