AWO Simson Sport 1959r
|
Autor |
Wiadomość |
raterro
Zapalony mechanik
Liczba postów: 955
Imię: Andrzej
Pojazd: Inny
|
RE: AWO Simson Sport 1959r
Drugie siedzenie zrobione, tato skończył podstawkę i mocowanie akumulatora(lepiej niż z fabryki ), za to ja wymyśliłem ciekawy system antyodpaleniowy, którym oczywiście się nie pochwalę, bo co mi wtedy z takiego czegoś, ale powiem tyle, że jest bardzo prosty, oraz ciężki do wykrycia . Tak na prawdę, to już tylko czekam na chromy i wyjadę. Jedno popołudnie pracy zostało ale to niestety może potrwać jeszcze, bo gdy oddaliśmy elementy, to mówili, że miesiąc półtorej, a było to początkiem lutego, więc albo zaraz, albo nie. Tak czy inaczej, już na wylocie. Jeśli kogoś ciekawi ile kosztuje taki remont(liczę tylko pieniądze wydane na usługi(malowanie oraz chromowanie) oraz części i materiały), to będzie czwórka i cztery zera, a gdybyśmy powierzyli komuś niektóre prace, to nie chcę wiedzieć ile by to wyszło. Może dużo, ale teraz trochę pojeździ bez dokładania. Jak ogarnę kamerkę sportową, to pojawi się jakiś materiał z jazdy. Kto czeka, ten niech czeka Napędzacie prowadzenie tego wątku piwami oraz odpowiedziami. Dzięki, LwG
Mój AWO Simson Sport 1959r.
KTO MA AWO JEŹDZI KLAWO
|
|
02-03-2019 22:30:13 |
|
3 użytkowników postawiło piwo raterro za ten post:3 użytkowników postawiło piwo raterro za ten post.
klodian2002 (03-02-2019), marcin1479 (03-03-2019), seler1500 (03-02-2019)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|