Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
FSM Pinokio '84
|
Autor |
Wiadomość |
rafi1212
Driver
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/nowy.png)
Liczba postów: 41
Imię: Rafał
Pojazd: Inny Romet
|
FSM Pinokio '84
Witam Koleżeństwo! Przedstawiam Wam kolejnego malucha w moich rękach. Będąc kilka tygodni temu w Kielcach, umówiłem się z gościem żeby obejrzeć takie tam zielone wigry. Jako że krzyczał sobie za nie dość dużo, postanowiłem na chłodno podejść do tematu i nie nastawiać się na nic. Ogólnie śmieszna sytuacja, bo gościa nie było w domu i rower udostępniła mi jego matka. Podjechałem, zapukałem do drzwi i na wejściu niespodzianka. Wchodząc do mieszkania ujrzałem czerwonego pinokia, którego miła starsza pani wyjęła z kąta na polecenie jej syna. Pierwsze wrażenie było takie że biorę tego pinokia zamiast wigry ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) Co prawda był porozkręcany ale kompletny. Naprawdę fajna niespodzianka. Ale dobra, poszliśmy na dół do piwnicy obejrzeć składaka. Zielona piątka, zakurzona, brudna, widać że trochę eksploatowana ale w miarę ładna i kompletna. Negocjacje odbywały się przez telefon. Od razu powiedziałem że zielonego nie wezmę za kwotę jaką sobie życzy, ale o maluchu jak najbardziej możemy rozmawiać. Dobre dziesięć minut trwało zanim doszliśmy do porozumienia, ale facet w końcu zszedł na ziemię. Zabrałem obydwa
Ogólnie brakowało przednich nakrętek do ośki, śrub z nakrętkami od tylnego błotnika, no i tylnego odblasku. Odblask solidarności miałem, nakrętki dokupiłem. Teraz prezentuje się tak ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) Napęd działa jakby dopiero co opuścił fabrykę, hamulec hamuje, ogólnie wygląda jak z fabryki, posiada tylko nieliczne ryski które w ogóle nie rzucają się w oczy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-05-2018 19:50:20 przez rafi1212.)
|
|
01-05-2018 19:39:56 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|