Ile warta moja kolekcja - wycena
|
Autor |
Wiadomość |
nofack
Banned
Liczba postów: 680
Imię: mm
Pojazd: Romet Komar
|
Ile warta moja kolekcja - wycena
Witam,
Mam pytanie na ile możecie wycenić moją kolekcję?
Motorynka Pony 1989- niemal pełen oryginał, komplet dokumentów OC ,PT, po remoncie silnika pali od strzała cylinder tłok nowy ZMD, komplet kluczy, lusterko, pompka chrom, instrukcja obsługi(ksero) wszystko sprawne.
Romet Kadet 1985- lakier nie oryginał chromy idealne, komplet dokumentów OC,PT, pompka,komplet kluczy, lusterko, instrukcja obsługi oryginał , silnik kapitalny remont tłok, cylinder ZMD nówka,
Romet Ogar 205 1990.r, komplet dokumentów,oryginalna pompka,instrukcja obsługi,komplet kluczy,lusterko, utrzymany w oryginale linki, silnik po kapitalnym remoncie. wszystko sprawne.
Romet 50-T-1 1981.r, komplet dokumentów OC,bez przeglądu, malowany bak, błotnik przedni reszta niemal 100% oryginał silnik igła od nowości jest ten sam nr silnika zgodne z dokumentami, pompka,lusterko,komplet kluczy, nowe opony Stomil 1985.r kask, instrukcja obsługi, pali od kopa wszystko sprawne.
Romet Chart 1988.r- komplet dokumentów, sprawny lecz dopiero będę go remontował kilka rzeczy jest do zrobienia, silnik zaplombowany ogólnie utrzymany w oryginalnym stanie.
Każdy motorek został przeze mnie przejrzany zrobione wszystkie części starałem się wymienić na oryginalne, silniki w idealnym stanie kartery wszystkie zgodne ze sobą, każdy gwint sprawne kartery nigdzie nie wyszczerbiane i bez otarć, gumy podnóżka kierowcy i pasażera nowe oryginalne Bydgoskie , każdy klakson jest sprawny wszystko porobione, chromy w jak najlepszym stanie lampy hamulce wszystko proste .
Proszę o wycenę najlepiej każdego motoroweru z osobna patrząc na ceny ile mógł bym wziąć za to MIN-MAX. Nie sprzedaje.
Oto zdjęcia:
Notatka od kamil97, 14-11-2017 21:32:33
Wypadałoby używać polskich znaków.
|
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2017 21:45:22 przez kamil97.)
|
|
14-11-2017 21:04:51 |
|
|
nofack
Banned
Liczba postów: 680
Imię: mm
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Ile warta moja kolekcja - wycena
Też uważam że 10 000 nie jest ona warta, choc cięzko tutaj porównywac z ogloszeniami olx czy allegro. W takim stanie ciężko dostać, znowu wyremontowane wystawiaja po 2-3 tyś ale w takich cenach to stoi a nie sprzedaje sie. A handlarze za byle jakiego kadeta chca po 1500 chromy w rdzy itd. Do tego większość nie ma żadnego wyposażenia moje motorki każdy ma niemal pełen komplet:pompka,weżyk w stanie idealnym sprawna,osygialne lusterko PRL,instrkcja obslugi do każdego modelu,komplet kluczy oryginalnych wraz z pokrowcem, itd nikt kto sprzedaje nei ma tych rzeczy, np. w romecie kadecie jest oryginalny pasek sam pasek 200zl kosztuje sami wiecie jak jest, starałem sie zadbać o każdy elementi włożyłem w to sporo pieniędzy, a także serca.
|
|
14-11-2017 22:29:54 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|