Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Szare opaski instalacji - licytacja na rzecz forum
|
Autor |
Wiadomość |
joozek
senior
Liczba postów: 2,410
Imię: Józek
Pojazd: Inny
|
Szare opaski instalacji - licytacja na rzecz forum
Wystawiam kolejny przedmiot na rzecz forum.
Towar deficytowy, prawdziwy rodzynek ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) opaski instalacji koloru jasno szarego. Są nowe, wycięte przeze mnie samodzielnie ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Miejsca narażone na rozciąganie, piłowane by się nie rozdzierały. Grubość gumy 2,5 mm dł całkowita 17 cm, dla porównania na ostatnim zdjęciu są oryginalne i współczesna podróbka z allegro.
Długo myślałem skąd wziąć taką gumę, nigdzie nie mogłem kupić i w końcu wpadłem na to, będąc dziś na złomie ![Idea Idea](images/smilies/lightbulb.gif) Jest wystarczająco miękka, a za razem dobrze układa się, nie marszczy i nie zwija się.
Nie, nie dziś nie powiem, dopiero po zakończonej licytacji ![Angel Angel](images/smilies/angel.gif)
Mam nadzieję, że tym razem szczytny cel, na rzecz forum, przyniesie ciut więcej złotówek, no i będzie się można pochwalić posiadaniem opasek od Józka - arcydzieło ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
Kwota minimalna - 1 zł
Kontakt joosko@interia.pl ,PW, ew w wątku
Wylicytowaną kwotę osoba wygrywająca aukcję przekazuje na wskazane konto Forum
Odbiór osobisty, wysyłka gratis - list ekonomiczny.
Zdjęcia przedmiotu aukcji - 3 pierwsze, na ostatnim widać porównanie i wymiar.
Zapraszam
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
|
|
19-01-2016 23:28:21 |
|
4 użytkowników postawiło piwo joozek za ten post:4 użytkowników postawiło piwo joozek za ten post.
Kanilox (01-20-2016), konami1997 (01-20-2016), Latos (01-20-2016), raterro (01-20-2016)
|
joozek
senior
|
RE: Szare opaski instalacji - licytacja na rzecz forum
Minęło 7 dni i nic?
Taki "rodzynek" i nie znalazł chętnego nabywcę?
Nadal więc nie wyjawię źródła pozyskana materiału na ich wykonanie ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A chętnych zapraszam do licytacji.
|
|
27-01-2016 17:44:38 |
|
|
joozek
senior
|
RE: Szare opaski instalacji - licytacja na rzecz forum
(27-01-2016 18:08:17)nie_mientki napisał(a): Fartuch bębna pralki? ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
A ile cenisz sobie za sztukę? Powiedzmy że forum i tak zasilę ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
No proszę ... trafiony, zatopiony Michale ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Ciebie o to nie posądzałem ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
Dopiero jak go rościąłem to zobaczyłem, że jest idealny 2,5 mm. Guma po umyciu benzyną ekstrakcyjną jest idealna - kolor.
Nic za nie nie chcę ... myślałem, że będzie zabawa w licytację.
Podaj dane do wysyłki i wyślę Ci listem - PW
Wpłata na rzecz forum - co łaska
|
|
28-01-2016 00:39:07 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|