Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
[Inny] Pytanie w sprawie kupna Yamahy dt 80
|
Autor |
Wiadomość |
Latos
Sezon trwa cały rok
Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
Odp: Pytanie w sprawie kupna Yamahy dt 80
Ac - air cooled, chlodzony powietrzem. LC - liquid cooled, chlodzony ciecza. Wzrostu okolo 170 by sie przydalo dla komfortowej jazdy ale masz mniej to ttez sobie poradzisz, wazne zebys chociaz palcami do ziemi dotykal
Ac - air cooled, chlodzony powietrzem. LC - liquid cooled, chlodzony ciecza. Wzrostu okolo 170 by sie przydalo dla komfortowej jazdy ale masz mniej to ttez sobie poradzisz, wazne zebys chociaz palcami do ziemi dotykal
Zajrzyj do mojego zippa
Mój BikePics
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-01-2016 23:45:59 przez Latos.)
|
|
28-01-2016 23:45:16 |
|
|
krzychu222u1@wp.pl
Uczeń
Liczba postów: 194
Imię: KrzysiekRometowiec
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Odp: Pytanie w sprawie kupna Yamahy dt 80
(28-01-2016 23:45:16)Latos napisał(a): Ac - air cooled, chlodzony powietrzem. LC - liquid cooled, chlodzony ciecza. Wzrostu okolo 170 by sie przydalo dla komfortowej jazdy ale masz mniej to ttez sobie poradzisz, wazne zebys chociaz palcami do ziemi dotykal
Jak m 70 wzrostu.? Tosz to mi na m 60 wygląda, może się pomyliłeś, a jaki v max ma?chodzi mi o yamahe dt 50 nie 80 a i czy się da jakoś zniżyc ją jak trzeba asz tyle wzrostu w co nie wierze.
|
|
29-01-2016 00:09:08 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|