Romet Ogar 205 (1988r) Bartek
|
Autor |
Wiadomość |
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Romet Ogar 205 (1988r) Bartek
|
|
13-02-2012 22:29:35 |
|
|
MichalSR50
Mechanik
Liczba postów: 1,541
Imię: Michał
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Powiem tak Napalisz się, sprzedasz Ogara, kupisz Simsona, pojeździsz tydzien i już będziesz za nim tęsknił, i ja jak kupiłem Simsona nie sprzedawałem motorynki, bo wiedziałem, że będę za nia tęsknił Simson oczywiście, ja dużo lepsze osiągi, jest dużo wygodniejszy i się w ogóle nie psuje, gdy się dobrze zrobi, ale jazda Rometem ma to coś, za czym będziesz zawsze tęsknić gdy już go nie będzie, po prostu Romety maja duszę I tak za kasę, za którą weźmiesz za Ogara, nie kupisz ładnego Simsona, tylko skarbonkę bez końca, w która trzeba będzie 2 lub 3 razy więcej władować, zeby mieć spokój. Nie żebym odradzał zakup Simka. Po prostu widzę, jak Ty się zżyłeś z tym Ogarem, ile mu poświęcasz czasu, pokazałeś go całemu światu. Na pewno byś tego żałował No ale pokaż najpierw fotki tego Simka, zanim ew. go kupisz.
|
|
16-02-2012 20:46:09 |
|
|
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Tak właśnie siedziałem i myślałem jak bd wyglądał czas bez grzebania i czyszczenia Ogara. Jak oglądam te zdjęcia i zapisy w zeszycie to aż się łezka kręci w oku. Szkoda mi go i to bardzo szkoda. Fakt czasem były chwile zwątpienia i żałowałem, że kupiłem go. Co do Simsona to jeszcze nic pewnego. Kadeta sprzedam na części (takie mam plany ale też go szkoda ) Może jutro pójdę i pooglądam tego Simsona.
A co do Ogara to nie jest na bank powiedziane czy go sprzedam.
Fotki jak bd miał to zapodam
|
|
16-02-2012 20:54:33 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości
|
|