| 

| 
					Baltazarowy yaris
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| VRka :D   Majster

Liczba postów: 407
 Imię: Patryk
 Pojazd: Romet Komar

|  |  
	| 03-11-2015 20:34:24 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| Ryżak   Nowy

Liczba postów: 21
 Imię: Krzysiek
 Pojazd: Romet Ogar 205

| 
			| RE: Baltazarowy yaris 

Miałem nic nie pisac, ale napisze. Widze ze sie napinają co niektórzy i sami stwarzają sobie problemy tam gdzie ich nie ma. Gość kupuje yariskę, żeby nie chodzić na piechotę i być niezależnym logistycznie, a drugi jedzie że czemu nie beemka itp. Nie rozumiem tego. Sam zarobił, trafił mu sie autek w dobrej cenie, do tego oszczedny, obędziesie z kierownicą, to kupi co innego. Miałem pajero, miało mieć u mnie dożywotkę, ale są sprawy ważniejsze i poszło dalej w dobre ręce. A teraz muszę jeździć vitarą żony z różowym napisem "jazz"   . Ale zabiorę zawsze narzędzia, zakupy, cokolwiek i jadę, na głowe nie pada, jestem niezależny, a i do lasu od biedy też można wyskoczyc. Chciałbym mieć inny samochód, ale na tą chwile jest to na razie niemożliwe. Wiec leje z góry ciepłym moczem na krytykantów, ważne że mi jest dobrze   Albo musi być   |  |  
	| 17-12-2015 21:43:10 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif) 2 użytkowników postawiło piwo Ryżak za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Ryżak za ten post. Bartek (12-17-2015), Bartosz. (12-18-2015)
 |  

| dlugiLBN   Lakiernik

Liczba postów: 698
 Imię: Daniel
 Pojazd: Romet Ogar 200

| 
			| RE: Baltazarowy yaris 
 Po po 7 latach i 20 benzyniakach kupiłem diesla

I NIGDY WIĘCEJ NIE KUPIE

BMW E32
 CIVIC EJ9

Komar 2350 w trakcie kompletowania
 Ogar 200 w całości do remontu
 |  |  
	| 20-08-2016 23:17:50 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|