Oggie - Czyli kłejk popada w manię :F
|
Autor |
Wiadomość |
Latos
Sezon trwa cały rok
Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
|
15-10-2015 21:05:59 |
|
|
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Oggie - Czyli kłejk popada w manię :F
Przepraszam bardzo. W obydwu pozostałych Ogarach mam dobre ograniczniki stopki. Tego na razie nie robię, ale oczywiście za jakiś czas zostanie zrobiony Przednia zawiecha działa, ale ma krzywą lagę, którą niebawem wymienię, gdy już kupię, bo te od krótkiego zawieszenia są dłuższe.
A tylne amortyzatory... A z resztą zobaczysz potem
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
15-10-2015 23:01:02 |
|
|
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
No i gotowy
Myślę, że efekty widać na każdym zdjęciu i nie muszę mówić, że coś się jednak pozmieniało Jedyne rzeczy jakie zostały póki co wymienione/dołożone to: tylne amortyzatory, oprawka lampy przedniej, blacha kanapy i garstka śrubek Reszta to te same części które widać na poprzednich zdjęciach :3
(15-10-2015 23:56:42)komarinho napisał(a): A amortyzatory pewnie pomalujesz? Ograniczniki masz wybite nie stoją ogary tak jak powinny Chyba ze nie wiesz jak powinny Z resztą, ciężko o to. Nawet mój nie stoi tak jak powinien mimo ze było to zrobione, to potem jak się używa to się wybija to pewnego momentu. No ale zrobić możesz
Nie zaczynaj robić się jak Barto... Ja wiem, że ograniczniki są dobrze zrobione, a Ty przesadzasz. W Pszczółce jest wszystko oryginalnie, a wydaje Ci się, że nisko siedzi bo opona z tyłu jest większa. To samo w niebieskim Ogarze. Tam ogranicznik jest pospawany od nowa ale z tyłu też jest większa opona...
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-10-2015 00:13:48 przez Quake96.)
|
|
16-10-2015 00:08:41 |
|
|
Pompuś
Unregistered
|
fajna ta patyna nawet Wśród tych wylizanych ogarków, tylko zabezpieczyć przed rudą troche, bo nie oszukujmy się, pszczółka troche gnije
|
|
16-10-2015 14:59:27 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
|
|