Bez gwiazdy nie ma jazdy.....
|
Autor |
Wiadomość |
KeiSangi
unfunny boy
Liczba postów: 1,451
Imię: Ignaś
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Bez gwiazdy nie ma jazdy.....
Jeżdżę po to by jeździć,
Żyję aby nie żyć
|
|
02-09-2015 17:36:57 |
|
|
jurek_j
Technik
Liczba postów: 830
Imię: J
Pojazd: Romet Kadet
|
(02-09-2015 17:31:34)Błażej napisał(a): A JurUs, jakich spodni by nie nosił to i tak pewnie lepiej od Ciebie wygląda. Stary kawalerku. Semi w swoim temacie pokazał zdjęcia z Tobą. No bez szału Ci powiem kolego. Bez szału
Kolosalny kamień z serca był spadł mi, dobrze wiedzieć że nie jestem w Twoim typie. Teraz będę mógł normalnie chodzić, a nie tylko przy ścianie, w obawie o samego siebie.
Ale bardzo dziwne, że na mnie naskoczysz, a na swojego kolegę mientkiego, co przesłanie postu miał identyczne, już nie. Takie zero konsekwencji. Ale w sumie górnolotności po Tobie nie ma co się spodziewać, pardon, zapomniałem o tym.
Damian, wszystko się da, tylko trzeba wiedzieć gdzie się wpiąć z przewodem od jacka...
|
|
02-09-2015 20:52:31 |
|
|
Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec
Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
|
|
03-09-2015 02:57:23 |
|
|
Damian4570
|
Tak więc, dzisiaj załatwiłem wszelkie formalności związane z rejestracją i ubezpieczenie, dodatkowo dowiedziałem się, że jednak t r z e b a jeszcze płacić opłatę recyklingową, więc dodatkowe 500 zł poszło się ...... Poza tym, na przeglądzie (pierwszym przeglądzie MB w PL), okazało się, że brakuje mocowania stabilizatora (lewego), a ja jechałem bez tego 800 km do domu Więc przeglądu nie przeszedł, a autko przez ostatni tydzień stało na placu warsztatowym, zaś ja się uganiałem za oryginalnym mocowaniem, oczywiście, każdy ma części w mojej okolicy do każdego MB, ale tylko do C-klasy nie ma, skąd ja to znam. Ostatecznie skończyło się na tym, że zamówiłem nowe mocowania z gumami w serwisie MB w GW - zapłaciłem tyle, ile przystało za oryginalne części do MB... No, ale przynajmniej teraz wszystko śmiga jak należy Za tydzień wpadnie trochę nowych rzeczy i znowu bd musiał sięgnąć głęboko do kieszeni, ale się opłaci, bo autko zostaje ze mną na dłużej Dzisiaj już wziąłem się za zmatowiałe reflektory, na początku wątpiłem, żeby zestaw za 40 zł sobie z tym poradził, ale jestem mile zaskoczony Jutro będę musiał dokończyć to co dzisiaj i wrzucę zdjęcia, nie pamiętam jak się ten środek nazywa, ale naprawdę polecam, chociaż trochę czasu i wysiłku trzeba w to zainwestować
|
|
09-09-2015 01:57:42 |
|
|
Damian4570
|
|