Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
[Chart] Jaki sklep, gaźnik ?
|
Autor |
Wiadomość |
Marcin1221
Nowy
Liczba postów: 12
Imię: Marcin
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Jaki sklep, gaźnik ?
ok dziękuję mam tylko jeszcze 2 problemy pewnie nie ostatnie ale licze na was a mianowicie do tego silnika chcę kupić nowy wał oraz segery ( te zabezpieczenia łożysk bo są w strasznym stanie) i tak nie wiem gdzie to dostane szukałem na necie i nie da rady wały są do rometów ale 2b i 3b a do charta nic podobnie jest z segerami ale tych wcale nie ma
jeszcze na szybko zapytam co sądzicie o tym sklepie ? czy wysyłają towar http://www.agmot.pl/ ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-2015 23:37:02 przez Marcin1221.)
|
|
02-07-2015 23:33:36 |
|
|
BigSoft
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 1,004
Imię: Przemo
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Jaki sklep, gaźnik ?
Oryginalnego wału do Charta nie dostaniesz. To jest część prawie nie do zdobycia i jak by Ci się udało nówkę dorwać, to miałbyś bardzo dużo szczęścia.
Są jednak wały współczesnej produkcji. Widzę, że na allegro coś ciężko z nimi, nie wiem czy już ich nie robią, czy może brak na magazynach? Trzeba napisać do kilku sklepów i się dowiedzieć. Napisz do motonetu, oni mieli wały korbowe do Charta z takimi czarnymi przeciwwagami. Polecam, ja na takim wale mam już przejechane 13 tys. km i nie mam powodów do narzekań.
Agmot wysyła towar w przypadku, gdy zamówienie będzie warte minimum 100zł. Przynajmniej kiedyś tak było.
Odnośnie łożysk - te numery to nic innego jak oznaczenie łożyska. Na podstawie tego numeru w katalogu łożysk odszukasz każdy wymiar, a w sklepie zakupisz odpowiednie łożysko.
citroen-XM.pl
|
|
03-07-2015 23:52:14 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości
|
|