Oceń forum - Czerwiec 2015
|
Autor |
Wiadomość |
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
29-06-2015 21:18:40 |
|
|
Taśma
Pro
Liczba postów: 3,952
Imię: Mikołaj
Pojazd: Inny
|
RE: Oceń forum - Czerwiec 2015
Cytat:Bo życie jest za krótkie, aby czekać na iskrę i dwa obroty wału.
|
|
30-06-2015 17:43:47 |
|
1 osoba postawiła piwo Taśma za ten post:1 osoba postawiła piwo Taśma za ten post.
KubaBDG (06-30-2015)
|
Semmao
Podszeptywacz
Liczba postów: 4,470
Imię: Tom
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Daję tróję za to, że serwer pada jak mucha trafiona butem.
(11-07-2015 07:10:22)Macklemor napisał(a): - praca moderatorów na niskim poziomie.
No, Semmao ssie.
(11-07-2015 07:10:22)Macklemor napisał(a): - moim zdanie za dużo tu tematów,działów itp. o rowerach. [...] wkurza mnie to że jak przeglądam forum to widzę sporo tematów o rowerach których sam z siebie nie lubię i to nawet bardzo (wspomnienia z dzieciństwa).
Jak dobrze, że nikogo to nie interesuje.
PS. Nie lubię szczawiowiej i szpinaku. Z rzeczy na SZ lubię tylko SZchabowy.
(11-07-2015 07:10:22)Macklemor napisał(a): - kupa śmiechu (głównie przez Ignasia)
Ignaś na mode....eee.... moment....
Quake96 - 18-06-2013 22:49 -Cóż chciałeś Rometa to musisz się liczyć z wydatkami
kamil97 - 22-10-2014 10:02 -Ano ,,Chciales rysia, musisz się liczyć z wydatkami"
jurek_j - 25-04-2016 19:28 -chciałeś rometa, musisz się liczyć z problemami
|
|
11-07-2015 11:28:52 |
|
|
Norbi96
Rozrusznikowy Joe
Liczba postów: 1,272
Imię: --
Pojazd: Romet Komar
|
Hmmm... w sumie to za bardzo nie wiem co napisać. Forum działa, denerwuje mnie, że potrafi paść serwer i to ostatnio dość często.
Niektórych głupota mnie przeraża, że przeglądać forum się odechciewa a z wątków w dziale "Trudne Sprawy" to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Według mnie ten dział jest dość...dziwny. Forum o rometach a takie wątki, według mnie to niepotrzebne śmiecenie forum i przyzwalanie 12 latkom na zabłyśnięcie przez ich kretynizm.
Moderatorów jest wystarczająco, niektórych widać bardziej lub mniej ale najwięcej będą mieli "wątów" do Pana bez klaty bo sypie punktami i dobrze. Nowi użytkownicy też muszą znać regulamin, szukać czy się coś nie powtarza a nie płacz, że moderator taki zły bo powinien pokazać paluszkiem co i gdzie jak dla małego dziecka (w sumie to średnia wieku forum...).
Dział rowerowy jest i bardzo dobrze, to też historia i w końcu romety. Bardziej można czepiać się działów typu: unitra, trudne sprawny czy cztery kółka - pognite ople czy audi mogę pooglądać na olx lub na pobliskim złomie.
Jest jak jest, ogólnie jestem człowiekiem, że nie będę się kłócił o zmiany, jak mi nie pasuje to wychodzę i już. Róbta co chceta, wasza piaskownica, wasze zabawki czy jakoś tak.
|
|
11-07-2015 17:35:02 |
|
1 osoba postawiła piwo Norbi96 za ten post:1 osoba postawiła piwo Norbi96 za ten post.
Taśma (07-13-2015)
|
Lagoon
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 575
Imię: Michał
|
Co do forum to mam takie uwagi jak poprzednicy, jednak na jedną kwestię chciałem zwrócić szczególną uwagę. Dział trudne sprawy. Z moich obserwacji wynika, że kilku użytkowników z forum chcąc błysnąć stworzyło parę idiotycznych tematów, które w efekcie okazały się żałosne, a ktoś "z góry" otworzył równie żałosny dział "Trudne sprawy", który już stał się totalnym siedliskiem ludzkiej głupoty. To jest tylko woda na młyn dla niektórych. Dla mnie zupełnie bez sensu, są inne fora poświęcone takim tematom Nie zapominajmy, że forum jest jednak głównie o Rometach.
Ocena forum?
Mocne 3/10 z czego 2 za posty mientkiego, które wywołają banana na mordzie nawet najbardziej grzybiarskiemu grzybiarzowi i 1 za atmosferę na forum
Już nie chcę żadnych pilarek
Witam!
Zrobię dobrze cylindrom. Zainteresowany?Pisz PW!
https://www.facebook.com/porting.studio/
|
|
11-07-2015 18:20:03 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Lagoon za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Lagoon za ten post.
Suwmiarka (07-14-2015), Taśma (07-13-2015)
|
raterro
Zapalony mechanik
Liczba postów: 955
Imię: Andrzej
|
chciałbym dołożyć, że na przykład KeiSangi, czyli nasz ignaś za kilka miesięcy nabił postów, co inni za 2, 3 a nawet 4 lata, z czego 90 to posty które są bez sensu, często nic nie wnoszą do tematu, i nawet za to powinny być dla niego punkty, sam nie jestem święty, ale jak często piszę, nawet kostka przed moim domem ma mądrzejsze zachowania niż on.
Mój AWO Simson Sport 1959r.
KTO MA AWO JEŹDZI KLAWO
|
|
11-07-2015 21:24:25 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|