Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
motorynka problemy
|
Autor |
Wiadomość |
borekk17
Nowy

Liczba postów: 55
Imię: adam
Pojazd: Inny
|
motorynka problemy
Cześc ostatnio kupiłem motorynke w której przesuwał się wał przy wciskaniu sprzęgła rozebrałem silnik i okzało sie ze ktoś kiedys założył na wał2 łożyska zamiast 3 i prawy karter był uszkodzony (gniazdo łożyska nie szło nawet namoletować i wbic na klej i druga sprawa to pęknięta ścianka ogranicznika kopki ) więc poszukałem troche w garażu i znalazłemprawy karter i złożyłem ten silnik w całośc dałem nowe łożyska i simeringi silnik poskładany na reinzu między silnik a cylinder dałem uszczelke i pod głowice tez . zapłon ustawiony gaznik tez ale pali ale tak jakby bez kompresji i cały czas chodzi na d użych obrotach nie mozna mu ustawic wolnych obrotów podejrzewam ze ciagnie lewe powietrze tylko skad gaznik szlifowany uszczelka nowa simery nowe kartery klejone na reinza i schło caly dzien więc sie utwardzil co może byc nie tak ktoś miał taki problem
Notatka od nie_mientki, 26-06-2015 09:10:01
Głupio wlepiać punkty za pierwszym razem więc póki co upominam:
-temat wątku staraj się formułować tak, aby po 3 przeczytanych słowach można było odgadnąć jaki masz problem. Gdyby każdy szedł Twoją drogą to 90% tematów miałoby nazwę "Problem"
-zadbaj o przejrzystość posta. Na 142 wyrazy użyłeś jednej wielkiej litery(na początku) i jednego znaku interpunkcyjnego, chyba na chybił-trafił. Mnie osobiście cały ten tekst zlewa się w jedno i trzy razy do niego podchodziłem
-Tomek się postarał i na naszym forum używanie polskich liter(ą,ę, ć, ł, ń, ó, ś, ż, ź) jest darmowe i zapraszam do korzystania z tej możliwości
|
|
|
25-06-2015 23:40:41 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|