nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,376
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: wybory
(23-05-2015 16:44:46)KeiSangi napisał(a): 2. Nie powinien, bo niedobrze jest zajmować się rodziną przez osobę duchowną i to z onkologiem działa na moją korzyść
Albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem albo jesteś głupi. W każdym z tych wypadków szkoda mojego czasu, trafiam w próżnię.
Wybory? To już nawet nie jest wybór CZY będą nas dymali bo to już pewne, teraz pozostał wybór czy zmieniamy pozycję.
|
|
23-05-2015 16:49:48 |
|
4 użytkowników postawiło piwo nie_mientki za ten post:4 użytkowników postawiło piwo nie_mientki za ten post.
Chmielu17 (05-23-2015), Latos (05-24-2015), przemekm (05-23-2015), raterro (05-23-2015)
|
brona96
Nowy

Liczba postów: 53
Imię: bob
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
23-05-2015 20:51:08 |
|
1 osoba postawiła piwo brona96 za ten post:1 osoba postawiła piwo brona96 za ten post.
Simon (05-24-2015)
|
Motorowerzystka
Mekanik xD

Liczba postów: 2,110
Imię: Ania
Pojazd: Inny Romet
|
|
|
23-05-2015 21:13:16 |
|
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,376
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
No na przykład teraz każda gmina może dopłacać co roku grube miliony do przynoszących strat akłaparków/lotnisk/domów kultury, które to postawili sobie za własne pieniądze pod unijnym patronatem.
Ot rozwój.
(23-05-2015 20:59:34)Bartek napisał(a): Cisza wyborcza a u nas trwa debata 
Zakaz jest agitowania, nie dyskusji.
Możemy też używać zamienników (z jednej strony gajowy, bul, pierdoła, WSI, szogun; z drugiej plastuś, Jarek-bis, człowiek-wazelina). I nikt nie będzie wiedział o czym mowa
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2015 21:21:31 przez nie_mientki.)
|
|
23-05-2015 21:19:21 |
|
|
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,630
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
Może ja też się wypowiem w tym temacie.
Moim zdaniem Unia pozwoliła nam tylko jakoś zagospodarować pieniądze, a w sumie, kiedyś (jeśli nie już) tylko na tym stracimy. Tyle w kwestii pieniędzy. A jeśli chodzi o przepisy to to jest czysty absurd. Winniczek to ryba, ograniczenie mocy odkurzaczy, że już o idiotycznych normach EURO nie wspomnę. Jak to powiedziała moja nauczycielka biologii: człowiek zbytnio przecenia swoje możliwości mówiąc, że to on spowodował wymieranie zwierząt itp. Jeżeli już to mógł to delikatnie przyśpieszyć, ale naprawdę delikatnie. W dziejach Ziemi było już kilka masowych wymierań, ale w naprawdę długich odstępach czasu (pokazywała nam taki fajny wykres, ale nie mogę go znaleźć).
Mam pomysł na nowy projekt: katalizatory dla krów! Ciekawe, kiedy w Unii na to wpadną 
Jeszcze jedno. Oglądacie może program: "Absurdy drogowe"? Tam już opowiadali o tym, że przez X lat od budowy (chyba 5) nie można nic zmienić, a wszystko musiało być zrobione jak w projekcie. W ten sposób powstały np. przystanki autobusowe (i tramwajowe!), na których nigdy nie zatrzymał się i nie zatrzyma się żaden autobus, bo nie idzie tamtędy żadna linia. Był tylko projekt tej linii, który został uwzględniony w projekcie, ale linia jednak nie powstała, ale przystanki zbudowali i muszą stać. W ten sam sposób powstaje sygnalizacja świetlna, której nie potrzeba, ale musi być i działać (np. tramwajowa).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2015 21:37:04 przez Dawdzio.)
|
|
23-05-2015 21:30:45 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|