Od wczoraj jestem posiadaczem tego pięknego roweru Oczywiście na początek przeszedł standardową operację zdjęcia pogiętego błotnika z tyłu i niedopasowanego bagażnika Luz w główce ramy usunięty Zostało mi wymienić łożyska kulkowe w przednim kole i założyć nowe ogniwa w łańcuch bo pękło Mistral ma orginalne czeskie przerzutki Favorit-a więc zmiany biegów są tak przyjemne ,że
Jakie mam plany?
Na początku znaleźć baranka ,który podpasuje pod ten rower
Kupić oryginalne klamki hamulcy Rometu,bo zamiast klamki przedniego hamulca mam taką padake,że aż boli..
Obić siedzonko w biały materiał,bo narazie mam goły plastik z jakiejś Rometowskiej kolarki 24'.
W wakacje pomalować na orginalną czerwoną barwę i znaleźć naklejki / pomalować na jakiś fikuśny kolorek i nakleić rometowskie naklejki
Nie wiem jeszcze czym,ale wiem że na czerwono haha. Te chińskie klamki,kierownicę oraz stópkę zmienie na dniach jak skompletuje od polskich sprzętów Muszę się wybrać na działkę ograbić Jubilata 2 z oryginalnych manetek koloru majonez
No niestety,niby wszystko ładnie pięknie ale przednie koło jest uszkodzone bardziej niż przypuszczałem,piasta jest w masakrycznym stanie. Ma ktoś na sprzedaż felge 27 cala na takie widełki? Albo 26,bo to chyba dużej różnicy nie zrobi..
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.