Wieczorna nuda nastała, to przedstawię w połowie swój dupowóz. W zasadzie nie jest mój, tylko zniżki sobie nabijam za współwłaścicielstwo, ale użytkuję go często. Nabyty w czerwcu 2014, ot zwykły Fusionek. Rocznik 2004, przebieg ok 170 tys. km. Większych problemów z nim nie ma, silnik trochę słaby, ale po przesiadce z Uno to i tak była rakieta 68 kucyków ma, elektrowtryski. Z wyposażenia:
-podgrzewane lusterka
-klimatyzacja
-podgrzewana przednia+tylna szyba
-podgrzewane fotele
-halogeny.
Radyjko na razie fabryczne jak i nagłośnienie, gra całkiem fajnie, ale ubolewam nad brakiem portu USB. Tylko płyty zostały. Sporo się najeździłem nim, mało pali, ogólnie wdzięczny sprzęcik.
Na razie 2 zdjęcia. Niedawno okleiłem halogeny żółtą folią. Zamówione aluski pod letnie gumy, jakiś szczególnych zmian nie ma w planach. Niedługo wiecej fotek Zapraszam do komentowania i dyskusji
Już nie chcę żadnych pilarek Witam!
Zrobię dobrze cylindrom. Zainteresowany?Pisz PW!
1.6 TDCI szukaliśmy , 90 km ma, ale nie było. Spalanie po trasie ok 4 litrów. Kierowca ma fajnie, regulowany fotel, ale pasażerowie siedzą tak dość wysoko, mi to średnio odpowiada, ale to pewnie dlatego ze jakoś szczególnie niski nie jestem. Ogólnie pasażerowie nie narzekają, wygodnie jest
Tak se myślę... Jakiś syn szefa biura konstrukcyjnego pobawił się jakimś programem do modelowania na budzie mondeo i tak powstał wstępny projekt budy fusion...
A co do auta... No dupowóz no, cóż dalej drążyć temat.
Nie. Maskę się otwiera z kabiny taką dźwigienką. Powiem tak. Wyposażenie to ma nawet dobre jak na taki samochód, wnętrze jest plastikowe dość, ale autko wynagradza wszystko oszczędnością. Do tego jest bardzo zwrotny i cholernie pojemny. Po zmianie felg widać różnicę, teraz to się bydlak trzyma zakrętów, wręcz klei się do asfaltu.
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.