Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet Chart gaźnik 14MC0101
|
Autor |
Wiadomość |
kdudka
Uczeń
Liczba postów: 320
Imię: Kris
Pojazd: Romet Chart
|
Romet Chart gaźnik 14MC0101
Witam, dziś zakupiłem Charta 210. Motorower posiada fabryczne kierunki, posiadam do niego komplet kluczy(stacyjka, blokada kierownicy, schowek). I to tyle tytułem wstępu. Głównym problemem jest gaźnik oryginalnie był 14MC0101 i taki otrzymałem od gościa do "ręki" aczkolwiek jest zastosowany od komarka... Gość mi powiedział że oryginalny rozebrał ale już nie złożył bo coś mu "wypadło" na podłogę i już nie znalazł. Ma ktoś może jakąś dokumentację tego gaźnika? Lub można gdzieś znaleźć fotki poglądowe co tam powinno być w komorze pływaka. Osobiście wcześniej miałem do czynienia tylko z Pegazami w automacie oraz dwu biegowym a także ogarem z silnikiem polskim w każdym z nich był standardowy polski gaźnik. Gaźnik tego typu mam pierwszy raz w ręce i nie mam pojęcia co tam może brakować. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Mam jeszcze pytanko takie, motorek nie ma teraz aku, odpala jeździ, nie działają kierunki, ale jak mi powiedział poprzedni właściciel, jak założę aku to będzie wszystko działało, wprowadził mnie w błąd czy mówił prawdę?
Pozdrawiam
Kris
|
|
06-03-2015 23:53:45 |
|
|
Motorowerzystka
Mekanik xD
Liczba postów: 2,110
Imię: Ania
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Romet Chart gaźnik 14MC0101
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-03-2015 00:07:10 przez Motorowerzystka.)
|
|
07-03-2015 00:05:47 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|