| 

| 
					Problem z tabletem i z Orange
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| DominiX   Zapalony mechanik :D

Liczba postów: 1,840
 Imię: Dominik
 Pojazd: Inny

| 
			| Problem z tabletem i z Orange 

Siema, mam problem z tabletem pentagram tab 7.6. Były one dodawane do telefonów w orange rok temu. Niestety nie chce się włączyć, reset ani nic tego typu nie pomaga    Próbowałem dziś oddać na gwarancję, ale najpierw byłem podbić kartę gwarancyjną w orange, ale w innym niż był brany gdyż ten sklep zlikwidowano i powiedziano mi że nie był brany w tym sklepie więc mi nie podbiją, a na dodatek nie ma paragonu, tyle, że tablet jest jako gratis więc skąd paragon, czy powinni mi podbić kartę gwarancyjną w innym sklepie orange po pokazaniu paragonu na którym widnieje Telefon + tablet bo nie chcą, gdyż tablet powinien być na osobnym paragonie ?? Co zrobić żeby w razie czego tablet się włączył ? Czytałem coś o pobudzaniu baterii, ale nie mam żadnej ładowarki ok 4v tak jak pisało. Z góry thx za pomoc.    Ile może kosztować w razie czego wymiana baterii w tablecie ?(podobno wina bterii)
			 |  |  
	| 22-12-2014 18:20:17 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| Damian4570   Zaawansowany hardware'owiec

Liczba postów: 1,305
 Imię: Damian
 Pojazd: Romet Kadet

|  |  
	| 22-12-2014 23:21:13 |  |  

|  

| Semmao   Podszeptywacz

Liczba postów: 4,470
 Imię: Tom
 Pojazd: Romet Ogar 200

| 
			| RE: Problem z tabletem i z Orange 

Zadzwoń na infolinię ORANGE. 
Generalnie problem polega na tym, że ORANGE jest dostawcą usługi telekomunikacyjnej (połączenia, internet) , a nie gwarantem sprzętu. On jedynie pośredniczy w sprzedaży. Ja się generalnie dziwię, że ludzie chodzą ze sprzętem do OPERATORA SIECI, bo u nich kupili. Chodzi się ze sprzętem do AUTORYZOWANEGO SERWISU.  Jak kupujesz telewizor SONY w Biedronce to na naprawę oddajesz do Biedy czy serwisu SONY?      Jak się zepsuje lodówka z MediaMarkt to przecież nie odwozi się do MediaMarkt    hehehe  to tylko ich dobra wola, że przyjmują takie sprzęty i pośredniczą. Ja bym odmówił też jako pośrednik sprzedaży, a nie gwarant/serwisant.

Quake96 - 18-06-2013 22:49 -Cóż chciałeś Rometa to musisz się liczyć z wydatkami

kamil97 - 22-10-2014 10:02 -Ano ,,Chciales rysia, musisz się liczyć z wydatkami"

jurek_j - 25-04-2016 19:28 -chciałeś rometa, musisz się liczyć z problemami
 |  |  
	| 24-12-2014 01:37:00 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif) 1 osoba postawiła piwo Semmao za ten post:1 osoba postawiła piwo Semmao za ten post. pawel_2540 (12-24-2014)
 |  

| Damian4570   Zaawansowany hardware'owiec

Liczba postów: 1,305
 Imię: Damian
 Pojazd: Romet Kadet

| 

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2014 01:41:38 przez Damian4570.)
 |  |  
	| 24-12-2014 01:40:54 |  |  

|  

| kokosek   Минск 125

Liczba postów: 1,639
 Imię: Eryk
 Pojazd: Inny

| 

Ja kupując tableta w biedronce i po jego uszkodzeniu oddałem go tam do naprawy bez najmniejszego problemu biedronka wymieniła tableta 
Ponieważ oni odsylaja uszkodzony towar na centrale.  
A co później z takowy się dzieje to nie wiem     pewnie dostajecie je w Orange 

Wysłane z mojego D2303
			Moje Prace

Simson S51 - Kokosek

Wyprzedaż u Kokoska!
 |  |  
	| 24-12-2014 09:11:35 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif) 1 osoba postawiła piwo kokosek za ten post:1 osoba postawiła piwo kokosek za ten post. Wojtek3362 (12-24-2014)
 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

| 

|