| 

| 
					World of Tanks czy ktoś gra
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| patrykkol997   LwG

Liczba postów: 961
 Imię: Patryk
 Pojazd: Inny

|  |  
	| 23-12-2014 21:55:14 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| Semmao   Podszeptywacz

Liczba postów: 4,470
 Imię: Tom
 Pojazd: Romet Ogar 200

| 
			| RE: World of Tanks czy ktoś gra 

(24-12-2014 00:11:26)hvil napisał(a):  Semmao, gra jest prosta i tego mi potrzeba po całym dniu biurowego siedzenia. 
Mi po dniu biurowego siedzenia nie potrzeba kolejnego wku**wa.     Ta gra jest najgorzej skonstruowaną grą na świecie, a jej realizm powala. Czołgi Coperfielda znikające na środku pola, bo masz za małą antenkę! To takie prawdziwe, rozpływanie się w powietrzu.

Gra, która prawie w ogóle nie zależy od Ciebie - możesz mieć super skill, robić gry życia - samemu rozwalać 10 czołgów wroga, ale jak masz team pi*d to i tak przegrywasz mimo, że wygrywasz. I tak do usranej. Losowania - tragedia. Kupisz szczęśliwy stockową KW-2 i rzuca Cię na 8 tier z rozbudowanymi na maxa pyrkawkami, gdzie co najwyżej możesz dostać odznakę OBDRAPYWACZ LAKIERU PIERWSZEJ KLASY i tak zabijają Cię na końcu dla beki, bo wiedzą, że i tak nic im nie zrobisz...

Nie dla mnie. Za dużo ciotowości i magii. Jakbym chciał magię to bym sobie Disneya włączył.    
 Quake96 - 18-06-2013 22:49 -Cóż chciałeś Rometa to musisz się liczyć z wydatkami

kamil97 - 22-10-2014 10:02 -Ano ,,Chciales rysia, musisz się liczyć z wydatkami"

jurek_j - 25-04-2016 19:28 -chciałeś rometa, musisz się liczyć z problemami
 |  |  
	| 24-12-2014 00:23:22 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif) 1 osoba postawiła piwo Semmao za ten post:1 osoba postawiła piwo Semmao za ten post. Damian4570 (12-24-2014)
 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

| 

|