Telefon z windows phone 8.1
|
Autor |
Wiadomość |
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Telefon z windows phone 8.1
Witam 
Swego czasu już miałem rozkminę nad wyborem telefonu. Więc wybór padł na LG L7.. Otóż kończy mi się umowa w Play'u to pasuje jakiś nowy telefonik wziąć.
Otóż mam parę propozycji z ich strony ale ciągnie mnie by wziąć coś z WP 8.1 (w lapku mam ten system to chodzi fajnie ale jak na telefonie to nwm..)
Otóż mam na oku dwa modele Lumii.
Jest to Lumia 735 i Lumia 625.
Specyfikacji 735 zbytnio nie znam ale wiem, że ten model nie dawno wyszedł na rynek. Odpowiada mi jego wygląd i to że ma 4,7" (może troszkę więcej ale dokładnie nie pamiętam  )
Co do Lumi 625 to przekątna ekranu 4.7" i 512mb ramu..
I właśnie mam teraz dylemat bo nie wiem dokladnie w jakich cenach te telefony będą a więcej niż 200 zł nie będę dopłacał za telefon.
Teraz proszę użytkowników WP o wypowiedź czy warto pchać się w te modele podane przezemnie i czy spełni to moje wymagania typu GG, net, skype, spora ilość sms'ów (dziennie ok 400 sms'ów wypiszę  )
I czy ten problem z powiadomieniami znikł czy nadal on jest ? (np masz gg zminimalizowane i dopiero po godzinie przychodziło powiadomienie, że ktoś napisał)
Z góry dziękuję za każdą odpowiedź
|
|
20-11-2014 11:12:13 |
|
|
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Telefon z windows phone 8.1
(20-11-2014 18:43:14)kolesgit01 napisał(a): nie bierz nic z windowsem bo to szajs jakich mało już lepszy od tego jest symbian
Miałem swego czasu symbiana i nigdy ale to przenigdy tego bym nie chciał. Zresztą dotyk i symbian ? Sorry ale to jednak nie dla mnie 
Android jak to android chodzi fajnie dopóki coś nie zacznie lagować. Przywracanie ustawień fabrycznych też wiele nie daje 
Co do wyglądu to rewelacji w nim nie ma a teraz chcę coś takiego co będzie chodziło płynnie i bym miał cały czas dostęp do neta i by było fb gg plus pisanie smsów. Żadne gry tutaj nie wchodzą w rachubę bo to jest mi nie potrzebne.
Czytałem i chwalą sb ludzie tego WP. Ale czy to prawda, że jest problem z konfiguracją mms i bluetooth ?
|
|
20-11-2014 20:01:01 |
|
|
Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec

Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
Pojazd: Romet Kadet
|
|
20-11-2014 23:20:14 |
|
1 osoba postawiła piwo Damian4570 za ten post:1 osoba postawiła piwo Damian4570 za ten post.
Bartek (11-21-2014)
|
Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec

Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
Pojazd: Romet Kadet
|
|
31-12-2014 20:17:07 |
|
|