Zuzia od Lagoona
|
Autor |
Wiadomość |
Lagoon
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 575
Imię: Michał
Pojazd: Inny
|
|
20-09-2014 23:45:01 |
|
1 osoba postawiła piwo Lagoon za ten post:1 osoba postawiła piwo Lagoon za ten post.
Taśma (10-05-2014)
|
Lagoon
Pomocny użytkownik
|
|
05-10-2014 22:19:01 |
|
|
RaFicki
,
Liczba postów: 249
Imię: Rafał
|
|
05-10-2014 22:27:12 |
|
|
RaFicki
,
Liczba postów: 249
Imię: Rafał
|
|
06-10-2014 20:32:43 |
|
|
Lagoon
Pomocny użytkownik
|
RE: Zuzia od Lagoona
Dzięki, miło słyszeć. Pojawiła się dobra pogoda, więc i kilometrów parę wpadło Na razie bez fot, zastanawiam się nad ponagrywaniem trochę z jazdy, różnych wypadów i ciekawych miejsc. Z braku innych zajęć postanowiłem pozwiedzać okolicę i jest tu wiele pięknych miejsc. Na prawko trzeba iść, zmienić oponę, napęd w końcu i jak wspominałem wcześniej gniazdo zapalniczki założyć. Będzie też custom lampy z Apki SR. Owiewki dają sporo, praktycznie nie wieje, po dzisiejszych 130 km z kobitką na plecaczku zacząłem je doceniać Jeszcze jakieś handbary by się przydały i można latać nawet z zimę Malować ją na nowy sezon?
Już nie chcę żadnych pilarek
Witam!
Zrobię dobrze cylindrom. Zainteresowany?Pisz PW!
https://www.facebook.com/porting.studio/
|
|
13-10-2014 00:38:53 |
|
|
Lagoon
Pomocny użytkownik
|
RE: Zuzia od Lagoona
W klate nic nie wieje. Aktualnie jakbym założył handbary to w nic mi jakoś szczególnie nie wieje Prawa owiewka jest do malowania, bo już ktoś malował i jest inny odcień.
Generalnie przejechałem nią już 1200 km(w zaokrągleniu). Wrażenia pozytywne, spali swoje, ale i oferuje sporo jak na pierwszy poważny motocykl. Łatwo się prowadzi, wygodniutki, prosty w obsłudze. Kobitka tam akceptuje takie niedociągnięcia Bardziej mi to przeszkadza
Już nie chcę żadnych pilarek
Witam!
Zrobię dobrze cylindrom. Zainteresowany?Pisz PW!
https://www.facebook.com/porting.studio/
|
|
13-10-2014 21:43:01 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|