| 

| 
					BMW 750 za CAMARO
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| Caro94   Nowy

Liczba postów: 100
 Imię: Robert
 Pojazd: Romet Ogar 200

| 
			| RE: BMW 750 za CAMARO 

(02-10-2014 19:28:28)jurek_j napisał(a):  Ja to wam czasami naprawdę się dziwie, skąd u was ta rozwaga, ten rozsądek. Na forum rometów...  
 Silnik część wymienna, jak hamulce, jak felgi, jak wsio. Nie gustuję w amerykańcach lat 80 ub. wieku, ale... Najrozsądniej to kupić Pasata jeden dziewienć te de i, od mechaniorów z Małocic, bo oni som porzondni, fachowcy jak malowani, Cytryn i Gumiak, tak jak wolcwageny.

Ja tam lubię tą generację Camaro i kiedys chciałbym sobie takie sprawić, ale w tej wersji to kupa z włosem. Gdyby podliczyć koszta ratowania tego paścia + koszty swapu to masz za te pieniądze 5.7 V8 z T-topami, czerwona skórą i ręczną skrzynią biegów w oryginale do jazdy. W stanach jest tego multum można wręcz wybierać sobie kolory.
			 |  |  
	| 03-10-2014 12:23:53 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| Błażej   Zawodowiec

Liczba postów: 2,532
 Imię: Błażej
 Pojazd: Inny

| 
			| RE: BMW 750 za CAMARO 

(02-10-2014 19:28:28)jurek_j napisał(a):  Ja to wam czasami naprawdę się dziwie, skąd u was ta rozwaga, ten rozsądek. Na forum rometów...  
 Silnik część wymienna, jak hamulce, jak felgi, jak wsio. Nie gustuję w amerykańcach lat 80 ub. wieku, ale... Najrozsądniej to kupić Pasata jeden dziewienć te de i, od mechaniorów z Małocic, bo oni som porzondni, fachowcy jak malowani, Cytryn i Gumiak, tak jak wolcwageny.

pisz normalnie a nie jak gimbus.
			 |  |  
	| 03-10-2014 15:17:36 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

| 

|