Ogarek 200
|
Autor |
Wiadomość |
ziman1998
Strzeżegę oryginalnych rometów
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/praktykant.png)
Liczba postów: 351
Imię: Szymon
Pojazd: Romet 50-T-1
|
|
08-08-2014 16:08:28 |
|
|
joozek
senior
Liczba postów: 2,410
Imię: Józek
Pojazd: Inny
|
RE: Ogarek 200
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
|
|
08-08-2014 20:54:09 |
|
|
kamil97
Początkujący
Liczba postów: 1,709
Imię: Kamil
|
|
08-08-2014 21:04:14 |
|
|
theogarowiec
rider ogar
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/technik.png)
Liczba postów: 1,010
Imię: Szymon
Pojazd: Romet Pony
|
|
08-08-2014 21:12:08 |
|
|
joozek
senior
|
Projekt Ogarek 200 ... dobiegł wczoraj do końca. Zrobiłem przegląd i zarejestrowałem Robaka.
Zawiozłem go na przyczepce motocyklowej ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) przypiąłem pasami i zajechałem ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) I co? ... niezłe zamieszanie się zrobiło ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Zleciało się ze 20 luda. Cmokali, dotykali z opadniętymi koparami ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Diagnosta zresztą też ... nawet go nie ściągałem z przyczepy, zapłaciłem za przegląd (bez tego ani rusz), i .... to tyle. Pogadaliśmy jak to kiedyś kombinowało się z numerami na ramie i kartkami na paliwo
Z bananem na twarzy i odpowiednim pa-piórem pojechałem do WK. A potem już tylko tablica rej i OC. Co dalej ... trafił do prywatnego mojego muzeum, jako MODEL 1. Myślę ze z 10, 20 km powinien zrobić rocznie
Co do uwag ... dziękuję ... coś tam poprawiłem, ale ... okapnika nie będzie. bo ... nie było ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
Nie wiem też, dlaczego link do zdjęć nie działa, tzn działa do puki ja jestem zalogowany, potem kicha.
Dlatego dołączam trochę nowych/nie publikowanych zdjęć ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
Miłego oglądania, dziękuję za uwagi i śledzenie wątku ... KONIEC OGARKA 200 LwG
|
|
15-08-2014 18:51:40 |
|
|
joozek
senior
|
Witam wszystkich
Już sądziłem, że ten wątek nie będzie wracał na pierwszą stronę, w sumie zamknąłem go. Postanowiłem go zachować jedynie jako malutka historia tego Robaka.
Jednak ....
Chciałem Wszystkim głosującym PODZIĘKOWAĆ ![hura hura](images/hura.gif) , tym którym mój Ogarek 200 się podobał lub nie ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) za oddane glosy, za wszystkie komentarze i uwagi ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
Zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim przypadły do gustu moje usprawnienia i ulepszenia Ogara. Z założenia miał być jak oryginał ze zdecydowanym akcentami moich decyzji i wyjątkowymi zmianami.
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ
|
|
17-09-2014 23:41:27 |
|
1 osoba postawiła piwo joozek za ten post:1 osoba postawiła piwo joozek za ten post.
Barto5050 (12-12-2014)
|
joozek
senior
|
|
|