Poradnik - silnik 023
|
Autor |
Wiadomość |
Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec

Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
Pojazd: Romet Kadet
|
|
20-04-2014 20:26:16 |
|
|
Damian4570

|
|
20-04-2014 20:47:00 |
|
|
Damian4570

|
RE: Poradnik - silnik 023
Filmik udało mi się skompresować, ale i tak ma dużo, bo 300 Mb... Będzie dostępny pod tym lnikiem za jakiś czas, teraz jest przetwarzane
https://www.youtube.com/watch?v=XC7B8pUi...e=youtu.be
Już przesłane 9% - ok. 50 min. do końca  Film trwa 30 minut (oczywiście czas jego składania może się okazać inny niż ten na filmie, co chyba oczywiste), starałem się zmontować wszystko tak, jak umiałem najlepiej. W sumie miałem 2 godziny (albo i więcej) materiału, każde nagranie było obrabiane z osobna i dopiero po obróbce wstępnej dodawane, do głównego projektu. Całość sprawdziłem 100 razy pod kątem niedociągnięć, oczywiście wpadka może się zdarzyć (jestem otwarty na wszelką krytykę), ale wynika to raczej z tego, że miałem po prostu strasznie dużo materiału do sklecenia. Mam nadzieję, że się Wam spodoba  Komentarze do filmu wyłączam, ponieważ na YT raczej nie odpowiem, ale moim celem jest uniknięcie dyskusji pod filmem. Jak ktoś będzie chciał się o coś dopytać, dowiedzieć, podyskutować to wejdzie na forum - gdzie będzie o tym temat - lub będzie się musiał zarejestrować na nim, co według mnie jest dobrym pomysłem

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-04-2014 21:34:28 przez Damian4570.)
|
|
20-04-2014 21:24:31 |
|
|
mateusz5625
.

Liczba postów: 1,135
Imię: Mateusz
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Poradnik - silnik 023
To ja skrytykuję trochę
- ivona 
- nie po kolei składane, np. uszczelniacz, kto go zakłada w tym momencie? przynajmniej ja nie.
- silnika się nie robi w rękawiczkach
- mała dokładność ujęć
A w sumie każdy składa po swojemu silnik i można różnie mówić.
Ale mi się podoba
zapraszam do śledzenia moich wypraw na facebooku http://www.facebook.com/chartbymateusz5625
„Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy,
I noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy”
|
|
20-04-2014 22:30:31 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|