XI zlot gwiazdzisty Czestochowa!
|
Autor |
Wiadomość |
kokosek
Минск 125
Liczba postów: 1,639
Imię: Eryk
Pojazd: Inny
|
|
30-03-2014 00:50:59 |
|
|
bykuu
Technik
Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: XI zlot gwiazdzisty Czestochowa!
(29-03-2014 00:40:51)Patryk82 napisał(a): Kokosek, jechać autem z chartem w bagażniku to raczej głupota, chartem bez prawka, znaczy, ze nie masz karty/am? Jak masz sprawnego to dawaj z nami będziemy się turlać, tylko, czy nadążysz w razie w, bo ja lece na 50/4, a kumpel sima ma też podkręconego, więc przelotowa prędkość na poziomie myślę seryjnej maksymalnej
Pany nie przesadzaj...
Nie zapominaj, że mój Simson, jak to ująłeś - 'podkręcony', jest na etapie docierania to raz, a że będę miał pasażerkę z tyłu to dwa.
A trzecia, no i generalnie rzecz ujmując najważniejsza kwestia - czekam póki co na dwie paczki z częściami, a głównie na paczkę z łożyskami, uszczelkami i uszczelniaczami, bo co by nie było - silnik bez którego nie pojadę - mam jeszcze w totalnym 'proszku'.
Tak więc jeśli łożyska i reszta przyjdzie do piątku, to w sobotę silnik powinien być złożony, w poniedziałek wkładam do ramy i bawię się z regulacją zapłonu, jeśli wszystko będzie tak jak być powinno i obejdzie się bez komplikacji - jadę, w przeciwnym wypadku odpadam z gry i nie jadę.
A jeśli wszystko się uda - takiej jestem cały czas myśli - to tak jak napisałem w pierwszej części mojej powyższej wypowiedzi.
A więc przelotową nie będzie 65-75km/h, tylko co najwyżej 50-60km/h.
Nie ma co szaleć, bo nie po to robię remont żeby silnik mi się rozpierdzielił przy pierwszej lepszej dłuższej trasie.
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2014 00:17:20 przez bykuu.)
|
|
31-03-2014 00:16:08 |
|
|
MrF4k
Daaaawwccaa
Liczba postów: 5,136
Imię: Karol
Pojazd: Romet Chart
|
RE: XI zlot gwiazdzisty Czestochowa!
(31-03-2014 19:21:19)kanilox napisał(a): Bez sensu z wami.
Ale zawsze tak jest, najpierw wszyscy piszą że będą, że wiadomo, co to dla mojego motoroweru 100km. A jak już jest co raz bliżej to znowu, ja nie wiem czy się wyrobie, nie wiem czy dotre, nie wiadomo czy coś tam wyślą, nie wiem czy zdążę gaźnik wyregulować (chodzi o patrykol997) i takie tam.
Zawsze tak jest, przed każdym zlotem.
Cieszmy sie ze Ty zdążyłeś pomalować Charta nie zdejmując wahacza . Dla mnie akurat wyjazd jest ważny(Kw przywozi mi cylinder 70cc) a co ja poradze ze linki od sprzęgła obecnie nie mam, ciesze sie ze zerwała sie na miejscu a nie w Czestochowie. Linki od Błażeja dotrą w tym tygodniu pewnie i ja jestem gotowy teraz czekam na kolege i jego Simsona, a że ty nie potrafisz zrozumieć pewnych sytuacji to co ja ci poradzę.
Pisk opon słychać z dala ktoś na Charcie zapier**** !!!
Mam Rometa i dwa kaski więc wybiorę się na laski
(25-08-2011 00:10:48)soczek napisał(a): Rób na orginał. Tjunink to tylko młode oszołomy praktykują, a potem na stare lata i tak mądrzeją (wiem po sobie).
Działaj, pozdro !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2014 19:33:23 przez MrF4k.)
|
|
31-03-2014 19:32:53 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|