Witam

, chciałbym wam pokazać pracę jakie wykonuje w ogarze 205, który właśnie przechodzi remont kapitalny. Wziełem się za malowanie, malowałem spraya'mi, wydałem na nie z 45zł. Rame malowałem bez podkładu, a resztę z.
Porobiłem wiele zdjęć, tego co malowałem.
Takich spray'i używałem:

Na początku malowałem zawieszenie, potem rame, i potem to złożyłem, ale muszę to rozebrać bo muszę wymienić te wianuszki łożyskowe, więc wygląda to tak:

Póżniej malowałem koła super chromem w spray'u:

Następnie klamki, całe pancerzyki, i stopkę hamulca:

Efekt troche popsuł lakier bezbarwny.
Następnie pomalowałem stopkę kierowcy, oraz zębatkę duzą, okazało się że ma 38zębów, więc na prędkość, a ja wole moc, więc zmienie ją na 42z lub 45z:

Później pomalowałem przedni błotnik już na czerwono. Ten czerwony tak mi się podoba, że bym nawet całego ogara na taki zrobił:

Potem zaczełem malować takie duperele np. napinacze łańcucha, drut hamulca, no i osłone łańcucha,.:

Ogara złoże na nowych śrubach:

Teraz pare informacji: Zamówiłem sobie:
-tylni błotnik z lampą, bo mój miał chyba z 4dziury, przedni musiałem niestety szpachlować,
-bak, bo w starym odleciały mocowania, a wiecie spawanie baku to nie takie sobie wyczyny:

-elektrykę bo moja już była zjechana,
-podnóżki pasażera,
-korek wlewu,
-no i sprawnego ślimaka

Muszę skombinować nową używaną lampę, bo stara pękła, przez to że przednie zawieszenie nie chodziło, i na dziurach pękła:
Za niedługo następne zdjęcia, jak przyjdą te części