Romet Chart - Kokosek!
|
Autor |
Wiadomość |
kokosek
Минск 125
Liczba postów: 1,639
Imię: Eryk
Pojazd: Inny
|
|
10-02-2014 22:22:21 |
|
|
kokosek
Минск 125
|
RE: Romet Chart - Kokosek!
30-40 km smigałem w tereny bardziej w regiony rossoszycy i bardziej jezdziłem tymi drogami mniej uzytkowanymi (Ruda,Sucha,Kaminionczyk, Kamienacz,włyń a pózniej odbiłem > za drogą główną )
no i według gps w telefonie (nie zbyt mu ufam) było te 30-40km (zapomniałem srcenna zrobić )
W tereny Wielunia nie wpadam z powodu braku prawa jazdy.. Ale jak tylko bym miał to chętnie się wybiore między na odwiedziny (Pochodzę z Wielunia).
Co do instalacji naprawdę nie wiem będę to patrzył tym razem sam, a dokładnie ewentualnie będę się pytał tu i tam
Moje Prace
Simson S51 - Kokosek
Wyprzedaż u Kokoska!
|
|
11-02-2014 01:43:20 |
|
|
kokosek
Минск 125
|
Dobra. Koniec zabawy.. Nie wiem czy ktoś to czyta, lecz informuję że zacznie się powoli robić ciekawie!.
Rozglądam się za garażem, dostane garaż biorę się za remont. Chart dostał dofinansowanie na swój projekt, co ciekawsze nie z mojej ręki ani (rodziców jak by ktoś pomyślał). Kwestia jeszcze którego Charta wyremontuję na początek.
Oglądałem garaż, niestety garaż nie ma prądu, jedynym bólem jest brak światła, bo w zasadzie nic więcej mi tam potrzebne nie jest. Jeżeli do Marca (15.03) nic ciekawszego nie będzie. Biorę go.
W Marcu również będzie niespodzianka, i to za nią pewnie się wezmę.
W Poniedziałek do wiem się co z zapłonem czy da się coś zrobić u tego gościa czy nie, mam już namiary na firmę która przewija silniki, podjadę i też się zapytam. O tę usługę.
Pora się brać za robotę za długo zwlekałem
Pozdrawiam, następny uploadzik będzie wielki! tylko jeszcze nie wiem kiedy
Jeżeli ktoś ma propozycję jak bym mógł sobie zrobić prowizoryczne światło ( myślę że jeden halogen 10w/20w by wystarczył, tylko co z zasilaniem?).
To czekam
Moje Prace
Simson S51 - Kokosek
Wyprzedaż u Kokoska!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-02-2014 16:05:58 przez kokosek.)
|
|
20-02-2014 16:05:04 |
|
|
stqc
Moderator
Liczba postów: 3,745
Imię: Maciek
Pojazd: Romet Chart
|