OGAR 205 ----
|
Autor |
Wiadomość |
bartosz1143
Nowy

Liczba postów: 4
Imię: bartosz
Pojazd: Romet Ogar 205
|
OGAR 205 ----
Czesc ,jestem tu nowy ,czasami czytalem pare porad jak zrobic ogara  i znalazlem ten dzial . Chcialem tez sie pochwalic moim motorkiem  robie go juz dluuuuuuuuugggggooooooo kupilem go za 120 zl z papierami i byl oplacony jeszcze , postanowilem zmienic siedzenie , silnik, tlumik i pare rzeczy .Przyszlo do tego ze rozebralem go co do jednej srubki  postanowilem go przemalowac bo stary lakier byl w bardzo zlym stenie ... wiec oskrobalem farbe ,szlo to naprawde dlugoo i ciezko ,ale jakos po paru dniach ciezkiej pracy sie udalo . Kupilem farbe w mieszalni za ok.150zl za litr:/ (sama farba wyszla mi wiecej niz kupno motoru ) do tego pare czesci , kranik,siedzenie,silnik 2b ,tlumik, opone , lancuch , filtr paliwa, spray do tumika i paru innych rzeczy ,bylo tego wiecej ale to narazie przyszlo mi na mysl Wink jak go odebralem z malarni , odrazu zaczynalem skladac , po pare godzinn dziennie w chlewiku. czyscilem wszystko , kazda podkladke i srubke nawet ... efekt jest bardzo ladny i bylo warto . Niestety za zimno na jazde i czekam az w koncu pogoda pozwoli na jazde gdzies "dalej" to pare zdjec przed i po
http://polskajazda.pl/Motocykle/Romet/Ogar-205/146545
|
|
25-01-2014 01:32:36 |
|
|
kokosek
Минск 125

Liczba postów: 1,639
Imię: Eryk
Pojazd: Inny
|
|
25-01-2014 02:22:04 |
|
1 osoba postawiła piwo kokosek za ten post:1 osoba postawiła piwo kokosek za ten post.
bartosz1143 (01-25-2014)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|