Forumowy serwer Teamspeak3
|
Autor |
Wiadomość |
Darek1
Technik
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/technik.png)
Liczba postów: 638
Imię: Darek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
03-12-2013 23:18:47 |
|
1 osoba postawiła piwo Darek1 za ten post:1 osoba postawiła piwo Darek1 za ten post.
Błażej (01-19-2014)
|
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/technik.png)
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Forumowy serwer Teamspeak3
(03-12-2013 23:13:16)kanilox napisał(a): Ty za niego nie zaplaciles, zaden inny uzytkownik forum tez nie, wiec nie wiem o co ci chodzi.
Chodzi mi o to, że marnujesz niepotrzebnie pieniądze... ![^^ ^^](images/cpun.gif) W prawdzie to tylko 10zł/miesiąc. No ale zawsze coś! Bo 10zł to prawie 2l paliwa, 10zł to 3 komplety żarówek do Rometa czy 10zł to 4 piwka. ![^^ ^^](images/cpun.gif)
No ale to tam twoja wola... Ja z przyjemnością mogę przyjść i pogadać jak tylko będę miał na to czas!
A co do tego że się boją, to ja tylko na to bym stawiał! ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) Bo jak był tamten TS na Zarabiam, to pamiętam że gadałem z 2-3 osobami, mimo iż na kanale było z 6-9 osób. ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) W tym ta reszta która się wgl. nie odzywała, to nie wiem czy przyszła mnie posłuchać?! Czy nie wiem po co innego tam wbiła. ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) Mnie to tam nie wadziło, chodź było to trochę dziwne.
Ale nie mówię też, bo jak byłem młodszy to nie byłem duszą towarzystwa... I w sumie do teraz, jeżeli nie mam nic sensownego do wtrącenia, lub nie wiem co mógłbym w ogóle wtrącić, to się po prostu nie odzywam... Tylko słucham. ![^^ ^^](images/cpun.gif)
I że tak dodam, być może jutro jak znajdę czas to tam wbiję i jak będziesz, to możliwe że będę miał małą sprawę. ![^^ ^^](images/cpun.gif) Bo skoro postarałeś się w sumie stworzyć ten TS. To spróbuję go jakoś może rozkręcić, bo wpadł mi taki mały pomysł do głowy. Ale to jutro, jak nie zapomnę i znajdę czas to pogadamy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-12-2013 06:47:02 przez Boszu.)
|
|
04-12-2013 06:43:57 |
|
|
Simon
Ogarnięty Chartcore
Liczba postów: 1,454
Imię: Szymon
Pojazd: Romet Chart
|
|