Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
[Ogar 200] Przebijanie numerów...
|
Autor |
Wiadomość |
Pompuś
Unregistered
|
Przebijanie numerów...
Trudno przebić numery ramy? Wiem, że są numeratory, ale słyszałem, że strasznie ciężko się nimi nabija. Jest możliwość wspawania główki ramy prosto. ?
|
|
08-11-2013 19:32:36 |
|
|
Pompuś
Unregistered
|
RE: Przebijanie numerów...
No tak. Ale znalazłem idealną ramę bez doku. za 15 złociszy. Jestem napalony na nią jak cygan na 5 zł.
|
|
08-11-2013 19:46:22 |
|
|
mikolaj.lukasik
Mechanik
Liczba postów: 1,181
Imię: mikolaj
Pojazd: Romet Komar
|
jak masz dobre numeratory to przebija sie bezproblemowo , życzę ci powodzenia
Siedem cudów Gierka
1. nie było bezrobocia
2. mimo że nie było bezrobocia, nikt nic nie robił.
3. mimo że nikt nic nie robił, plan wykonywano w 150 procentach.
4. mimo że plan wykonywano w 150 procentach, nigdzie niczego nie było.
5. mimo że nigdzie niczego nie było, każdy wszystko miał.
6. mimo że każdy wszystko miał, wszyscy wszystko kradli.
7. mimo że wszyscy wszystko kradli, to co kradli, zawsze było.
Siedem cudów Tuska
1. jest bezrobocie.
2. mimo że jest bezrobocie, wszyscy pracują.
3. mimo że wszyscy pracują, plan nie jest wykonywany nawet w 10 procentach.
4. mimo że plan nie jest wykonywany nawet w 10 procentach, wszędzie wszystko jest.
5. mimo że wszędzie wszystko jest, nie wszyscy wszystko mają.
6. mimo że nie wszyscy wszystko mają, kradną głównie ci, co mają wszystko.
7. mimo że kradną głównie ci co mają wszystko, nie udaje się nikogo złapać i niczego odzyskać.
|
|
08-11-2013 19:55:11 |
|
|
wojtekr35
TeRrOrYsTa
Liczba postów: 939
Imię: Wojtek
Pojazd: Inny
|
|
08-11-2013 20:35:44 |
|
1 osoba postawiła piwo wojtekr35 za ten post:1 osoba postawiła piwo wojtekr35 za ten post.
Rado301 (11-08-2013)
|
Pompuś
Unregistered
|
No i co z tego? Mnie to wali. Chce sie czegos dowiedziec i tyle.
zw ide krzaczka podlac
|
|
08-11-2013 21:14:47 |
|
|
Kanilox
Moplikowiec
Liczba postów: 3,490
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Chart
|
(08-11-2013 22:26:59)wolnyyykubaaa napisał(a): Serio zamierzasz dać rometa kolesiowi do sprawdzania ? NIe wiem jak ty ale ja mam do stacji diagnostycznej 35km i raczej rometem tam nie pojadę jade tam autem zawsze można się dogadać i koleś podbije dokumenty
No to chyba ty jesteś jakiś dziwny, ja mam gdzieś 7km, i byłem ostatnio komarem to tylko obejrzał numer ramy, opony, zapytał się czy ma to hamulce i tyle.
Stellą też byłem i na początku nie przeszedł bo nie umiał znaleźć numeru ramy, musieliśmy zeszlifować lakier żeby było widać numery, pojechaliśmy drugi raz ale był już inny gość, oglądał tak te numery, oglądał opony, musiałem go zapalić, włączyć światła, stop, klakson, potem się jeszcze doczepił do kierownicy że dyskwalifikuje go ona ale mamy oleić spawy bo policja dowód zabierze. No i tyle. Jeśli się boisz pojechać na przegląd twoim Rometem no to współczuje sprzętu.
|
|
08-11-2013 22:34:23 |
|
|
Pompuś
Unregistered
|
(08-11-2013 22:31:34)kw112 napisał(a): A wiesz, że przebijanie numerów jest nielegalne i możesz zostać zabity poprzez wbicie haka pod ostatnie żebro i powieszony? Takie prawo karne jest u nas w kraju.
Teoretycznie możliwość przebicia jest, ale nie wiem czy spaw nie będzie za twwardy na tego typu czynność.
Kurde. W sumie też mi się w to nie chce bawić. Może jednak moją uratuję. Nie wiem. Jak coś to piszcie dalej.
|
|
08-11-2013 23:41:00 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|