Cześć wam! ;)
|
Autor |
Wiadomość |
Szofer94
Nowy
Liczba postów: 1
Imię: Adam
Pojazd: Inny
|
Cześć wam! ;)
Cześć wszystkim.
Krótko, konkretnie i na temat. Mam na imię Adam, żyję już ładnych 19'ście lat. Mieszkam w zachodniopomorskim, miasteczko Choszczno. ucze się w Technikum samochodowym (ostatni rok). Interesuję się motoryzacją, stare auta (w123 w115 Mrr! i inne) terenowe oraz jakieś w swoim rodzaju oryginalne. Choć 4 kółka nie pociągają mnie aż tak jak miłość do motocykli. Choć mam dopiero 19'ście lat na karku to trochę tego miałem ( yamaha dt 80, peugeot speedfight, Cagiva Cocis, suzuki RG, Peugeot ludix, KTM LC2, i jakieś chińczyki) Trochę handluje motocyklami i autami oraz prowadzę prywatny "serwis" gdzie od czasu do czasu wpadnie jakieś moto bądź auto do naprawy . W teraźniejszym posiadaniu mam Simsona s50 electronik oraz s51 12V 4b. I kultowego Sztywniaka, ale o nim założę osobny temat. Największa frajdę sprawiają mi motocykle cross/enduro. To jest moja miłość od 14 roku życia. W planach mam zakup wre 125, ale to swojego czasu . Po za motoryzacją interesują mnie tez dobre i grube imprezy, muzyka i towarzystwo. Staram się być miłym i uprzejmym człowiekiem, jak potrafię to pomagam, jak nie to myślę jak można pomóc.
To chyba wszystko o mnie co jestem w stanie powiedzieć Pozdrawiam Szofer
|
|
02-11-2013 02:12:53 |
|
|
Darek1
Technik
Liczba postów: 638
Imię: Darek
Pojazd: Romet Ogar 200
|